Rub1bama_cropped_160x233
Ruben tar kanskje med seg fotballskoene til Skjervøy

Skjervøy Idrettsklubb henter inn stjerneinstruktører med ulik spisskompetanse!

Fredag den 28. juni, i løpet av Skjervøydagan 2013, arrangeres Tine Fotballskole på Lerøy Stadion (den nye fotballbanen på Skjervøy, journ.anm.). SIK-nett har gleden av å meddele at både Fløya- og tidligere landslagsspiller, Eline Johansen, og TIL- og A-landslagsspilleren, Ruben Kristiansen, stiller som instruktører når fotballskolen går av stabelen. Eline kan dessuten tituleres som TIL-trener. Vi oppfordrer herved fotballglade utøvere i aldersgruppen 6 til 16 år til å snøre på seg skoen og gjøre seg klar til å bli en bedre fotballspiller… eller, i alle fall få impulser til å bli en bedre utøver.

Ettersom Skjervøy Idrettsklubb samarbeider med Tine, blir deltakerne belønnet med en utstyrspakke levert av Tine, heriblant T-skjorte, drikke og ryggsekk, m.m. Det eneste kravet for å få Tine-pakken, er å melde seg på fotballskolen. I tillegg får deltakerne grillet laks mellom øktene, levert av Lerøy.

SIK nøyer seg ikke kun med Ruben og Eline som instruktører, Skjervøys lokale A-lagsgutter stiller selvsagt også. Videre har vi gleden av å introdusere damespiller hos TIL, Guri Husom Vonen, som instruktør (kjæresten til Ruben, journ.anm.).

Fotballskolen er bestående av to økter. Den første økta er fra kl. 11.00 til kl. 12.00, den andre økta starter kl. 13.00 og varer frem til kl 14. I etterkant av den siste økta får deltakerne en siste påskjønnelse.

Skjervøy Idrettsklubb fokuserer på faktorer som bidrar til bedre trivsel, prestasjoner, kosthold og samhold. Disse nøkkelordene vil danne rammen for fotballskolen.

Viktig informasjon om Tine Fotballskole:

Dato: Fredag den 28. juni.

Oppmøtetidspunkt: Klokken 10.30.

Påmeldingsavgift: 200,-

Hvilket utstyr trenger du? Jo, det du bruker på en normal treningsøkt, unntatt T-skjorte. Husk egen drikkeflaske!

Forhåndspåmelding: Send e-post til kimfj86@hotmail.com eller sms til 99535848.

PS! Vi håper så mange som mulig ønsker å være med på det som kommer til å bli en fin dag, spesielt jenter og utøvere som ikke er fra Skjervøy, til eksempel Lyngen og Nordreisa. Det deles for øvrig ut et begrenset antall Tine-pakker, utstyret fordeles etter førstemann-til-mølla-prinsippet. En kan dermed sikre seg ved forhåndspåmelding.

Vi ses! :)