Under turneringa deltok SIK med 2 myggjenter, 1 minijente og 2 lillejentelag. På guttesida deltok 3 minigutter, 2 lillegutter og 1 småguttelag. Altså 11 lag som var i action hele helga. Alle lag har vist fram stor innsats og et godt humør hele helga. St.hansturneringa er ei flott turnering der alt er samlet på et ok område. Det eneste som er å sette fingrene på er garderobefasiliteter og do-muligheter. Dette må bli bedre.

Sik sitt lillejentelag stilte med to lag under turneringa. Og for første gang delte vi lag etter alder. Sik hvit (6.klasse) og Sik blå (5.klasse) Det hvite laget har spilt meget god fotball i hele helga. De har utviklet gode relasjoner og har et godt samarbeid. De har skjønt mye av fotballens prinsipper. og spesielt dette med å gjøre hverandre gode er jentene blitt flinke på. De spilte 4 kamper der det ble seier i alle fire. Med resultatene 7-2, 6-1, 9-0 og 4-0. Altså en solid gjennomføring av helga.

Sik blå spilte også 4 kamper, der ble fasiten 2 seire (4-2 og 4-1) en uavgjort 0-0 og et tap mot et rent 2001 lag fra BUL med 3-6. 5.klasse jentene har virkelig imponert meg og alle foreldre med kanon god innsats og en helt hærlig vilje og tæl under kampene.

Ei flott fotballhelg, og vi ser fram til å komme tilbake neste år under St.hansturneringa.