Motstander var Reisa1 som vi har spilt to kamper tidligere i år. To kamper som har vært meget spennende og jevne med seier til SIK 4-3 og 5-4. Kampen i går bar ikke preg av spenning. Jentene fra øya leverte en solid gjennomføring. Spesielt defensivt var det bunnsolid, kan nesten kalle det feilfritt. Med andre ord hadde vi god kontroll på kampen. Kun de første 10-12 minuttene av 2.omg var Reisa litt frampå, men det som kom tok forsvaret eller Sara i mål. Etter 5 min spilte Ingeborg en fin pasning til Marte som banket ballen i mål på direkten. Et flott angrep og et bra skudd! Midtveis i omgangen kom Helene seg fri foran mål og plasserte ballen fint ned til hjørnet og dermed 0-2. Dette stod seg til pause. I pausen pratet trener Fredriksen om å fortsette med den gode innsatsen og det gode humøret. Det vi måtte forbedre var pasningsspillet og bevegelsen rundt ballfører.

2.omgangen ble litt bedre spillemessig men ikke så mye. Men jentene hadde god kontroll på kampen og Helene scorte to mål til og dermed tok vi en velfotjent ferie med en solid 0-4 seier på Ymber Arena. Helene headet også ballen i treverket og ble nesten 50,- rikere og æ 50,- fattigere....Har lovet jentene 50,- til de som tørr og klarer å score med hodet:-)

Med seriespill og turneringer har de to lillejentelagene spilt 21 kamper, der de har vunnet 13, spilt 4 uavgjort og tapt 4. Dette gir en fin målforskjell på 66-31. (snitt på 3.1 mål rett veien og 1.5 gal veien)

God fotballferie til spillere, trenere og foreldregruppa til SIK sine lillejentelag.