Samarbeidspartner med trøkk og nettkjenning

Skrevet: 21. mars 2013

roy mørenot
Roy Olsen er daglig leder på Mørenot Skjervøy. Vår nye samarbeidspartner har både trøkk og god kjennskap til nettkjenning - akkurat som vi planlegger i 2013.
Les mer

Råfisklaget - en gjenganger i fiskeværet Skjervøy

Skrevet: 19. mars 2013

Nr 2013
Reidar Waage og Thor Kalsaas har underskrevet avtalen som synliggjør fiskernes eget salgslag på våre shortser også i 2013.
Les mer

Tomlene opp!!

Skrevet: 26. februar 2013

Yngvar Boreal
I dag peker tomlene opp i SIK fotballgruppa. Boreal Offshore underskrev en samarbeidsavtale for 2013. Dermed nærmer Yngvar Hansen(bildet) og hans selskap seg 10 sesonger på draktsettet.
Les mer

Sikker som banken!

Skrevet: 19. februar 2013

Robert SNN
Sparebank1 Nord-Norge er eneste bank med kontorer i vårt nærområde. I dag skrev lokalbanken, med banksjef Robert Wilhelmsen, under en avtale som kan generere økte inntekte dersom vi leverer.
Les mer om hva vi må levere...

Ishavskraft takker for seg

Skrevet: 19. februar 2013

En gjenganger på vårt draktsett takker for seg for denne gang. Ishavskraft har valgt å takke nei til å forlenge avtalen med SIK fotballgruppa. Vi takker for støtten gjennom mange år og ønsker velkommen tilbake. Det betyr at overtrekksdressenes bukser må prydes med nye logoer. Arbeidet er allerede i gang og med interessen rundt laget for tiden er vi optimister.

I.Evensen Byggevarer AS underskrev avtale

Skrevet: 7. februar 2013

Pål Nilsen
Daglig leder, Pål Nilsen, underskrev denne uka ny avtale som gjør at vi spiller med I.Evensen Byggevarer AS på draktene, også i 2013.
Les mer

Lerøy Aurora på brystet!

Skrevet: 8. januar 2013

Lerøy avtale signert 2013
SIK fotballgruppa underskrev i dag en ny toårsavtale med Lerøy Aurora. Avtalen er prestasjonsrettet, slik at avtalen øker i verdi ved opprykk. Fabrikksjef Kurt-Einar Karlsen(bildet) underskrev avtalen for vår samarbeidspartner.
Les mer

Rema 1000 med ny look

Skrevet: 14. november 2012

Frank rema1000
Vår samarbeidspartner har hatt stengt et par dager for å bygge om butikken. -Nå er vi den fineste butikken i nord-troms, sier Frank Roger Pedersen.
Les mer