Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Skjervøy IK
roy mørenot

Samarbeidspartner med trøkk og nettkjenning

Roy Olsen er daglig leder på Mørenot Skjervøy. Vår nye samarbeidspartner har både trøkk og god kjennskap til nettkjenning - akkurat som vi planlegger i 2013.
Yngvar Boreal

Tomlene opp!!

I dag peker tomlene opp i SIK fotballgruppa. Boreal Offshore underskrev en samarbeidsavtale for 2013. Dermed nærmer Yngvar Hansen(bildet) og hans selskap seg 10 sesonger på draktsettet.
Robert SNN

Sikker som banken!

Sparebank1 Nord-Norge er eneste bank med kontorer i vårt nærområde. I dag skrev lokalbanken, med banksjef Robert Wilhelmsen, under en avtale som kan generere økte inntekte dersom vi leverer.

Ishavskraft takker for seg

En gjenganger på vårt draktsett takker for seg for denne gang. Ishavskraft har valgt å takke nei til å forlenge avtalen med SIK fotballgruppa. Vi takker for støtten gjennom mange år og ønsker velkommen tilbake. Det betyr at overtrekksdressenes bukser må prydes med nye logoer. Arbeidet er allerede i gang og med interessen rundt laget for tiden er vi optimister.
Lerøy avtale signert 2013

Lerøy Aurora på brystet!

SIK fotballgruppa underskrev i dag en ny toårsavtale med Lerøy Aurora. Avtalen er prestasjonsrettet, slik at avtalen øker i verdi ved opprykk. Fabrikksjef Kurt-Einar Karlsen(bildet) underskrev avtalen for vår samarbeidspartner.
Frank rema1000

Rema 1000 med ny look

Vår samarbeidspartner har hatt stengt et par dager for å bygge om butikken. -Nå er vi den fineste butikken i nord-troms, sier Frank Roger Pedersen.
Frank Pedersen Rema 1000

Rema 1000 ny samarbeidspartner!

Frank på Rema 1000 underskrev i dag en toårsavtale med SIK fotballgruppa, og han er klar til å kutte prisene for alle våre medlemmer. For første gang i historien får vi Rema 1000-logoen på våre drakter!
Skjervøy IK
Leder
Skjervøy IK Hovedlaget
Strandveien 40a
9180 Skjervøy
Tlf: 91758280
Org.nr.: 957801145