Guttene hadde visst fått for mye pizza og brus på Peppes, og førsteomgangen var ikke stort å skrive hjem om, så vi sier ikke mer om den.

Hadde det ikke vært for at at han Even e så god i mål hadde vi nok ikke vært der vi e no :-)

Brian ble tatt av banen etter førsteomgangen, og satt på benken i 7-8 minutter. Hva Karina og Thina puttet i gutten i disse minuttene, vet vi ikke, men gutten kom på banen og snudde kampen med 2 raske mål, og derifra og inn var vi trygg på seier.

Andreas P. var halvsjuk, og var ute og hvilte i store deler av kampen, men spilte godt i den fasen da vi fikk snudd kampen.

Kenneth hadde ikke en kamp av det beste slaget men han e jo god selv om...., har jo stor spilt de andre kampene.

Stian e jo god i forsvar, spilte både back og strek.

Lars -Kristian gjorde en god kamp på strek.

Thomas spilte godt på ving, selv om han e nylig begynt å spille håndball.

Kristoffer G. fikk også noen minutter på slutten av kampen, og kvitterte å påføre Bardu en 2-minutter og scoret 2 mål i løpet av 2 minutter. Kantspillerne Eskil, Andreas T., Ola og Håkon sprang som om de ikke hadde gjort annet da laget omsider våknet.

Denne kampen ble snudd på grunn av gode disposisjoner fra benken, og de fikk guttene på rett kjør, og sikret en trygg 15-9-seier.

Men dokker vet når dem har fått i seg mat og dusja i parfyme å fått på ny renati, så e det jo flørting med nokka jente fra Gravdal som e i fokus. De mest uskyldige e dem som har jentetekke, uten å nevne navn.... Synd dokker ikke va med.....