Etter en jevnspilt start av kampen mot naboene fra Lyngen/Karnes klarte vi å tilrive oss et visst initiativ etter hvert. Kampen hadde fra første minutt høyt tempo og temperaturen i toppen til enkelte på banen var tidlig tett opp mot kokepunktet. Dette gjorde at det ble noen tette dueller og en og annen etterslenger - fra begge lag.

Før halve førsteomgangen går vi opp i ledelse 1-0. Håkon skrur et frispark fra venstre side i tverrliggeren. På returen kommer Morten Nilsen og kan styre ballen til side for L/K's keeper som ligger langstrak etter det flotte frisparket. Morten har nok en gang scoret mot gamle lagkamerater - slik han gjorde mot oss i sommer. Heldigvis spiller Morten for oss i 2008!

I den påfølgende dødballen, som er en corner til L/K oppstår en uheldig situasjon. L/K-kaptein Steffen Dreyer og vår egen spillende trener Øyvind Pedersen havner i tette tak i feltet før corneren er tatt. Bråket ender med at Dreyer får sitt andre gule for dagen - dermed rødt. Øyvind blir også sendt av banen for hendelsen med direkte rødt kort. Med 10 mot 10 i 75 minutter får ingen av lagene maksimalt utbytte av treningskampen. Likevel god trening å spille med 10 mann. Øyvind P fikk for øvrig karantene i en vinterseriekamp for utvisningen.

Pauseresultatet er 1-0 til oss.

I andre omgang gjør Roger Bjørvik comeback for oss! Roger skal flytte nordover i løpet av våren og vi er svært glade for å ha tilbake den rutinerte venstrefotsspilleren.

At Roger er på banen går ikke upåaktet hen. L/K har lagt om til tre mann i forsvaret i andre omgang. Dette resulterer i at vi kommer over de tre ganger på tre minutter - anført av Roger på venstresiden. Dette gjorde at L/K straks la om til fire mann i forsvaret før en baklengs kom.

Etter hvert jevner spillet seg ut, uten at naborivalene fra L/K klarer å spille seg til store sjanser. Etter et angrep på vår venstre side der Roger og Øyvind kombinerer flott, blir Øyvind felt av keeper og dommer dømmer straffe. Håkon tar straffen, men keeperen redder.

Det blir skumlere for oss midtveis i omgangen da L/K angriper oss på hver dødball de får høyt i banen. I denne perioden kunne de godt utlignet, men L/K klarer ikke å omsette dødballene i scoring.

Siste halvdel av omgangen tar vi over igjen. Vi virker nå å være piggere enn L/K. Da Øystein felles etter ei dribling dømmes det nok en gang straffe. Øyvind Nilsen har meldt seg og gjør ingen feil - han setter straffen sikkert og dermed 2-0.

Syv minutter før slutt får vi et lite glimt av hva innbytter Espen Larsen kan by på. Espen starter et angrep med å slå en perfekt crosspasning mot Roger på venstre side. Roger forserer og slår et knallhardt innlegg. Mens Roger har forsert har Espen forflyttet seg i boksen og fra seks meter setter han innlegget kontant i målet, 3-0!

Svært gledelig å ta en seier igjen! At vi holder nullen er også verdt å nevne. Vi er trygge defensivt i denne kampen.

Andreas Jensen; Lennart Waage, Øyvind Pedersen, Ronny Olsen, Øyvind Nilsen; Svenn Johansen, Håkon Waage, Kim Fredrik Johansen; Michael Stangnes, Øystein Skallebø, Morten Nilsen.

Roger Bjørvik for Svenn Johansen, Tore Skallebø for Lennart Waage, Espen Larsen for Håkon Waage, Ørjan Larsen for Michael Stangnes.