Av Øystein

Det ble en spennende kamp på Skjervøy i dag!!! Nøyaktig så spennende som et toppoppgjør skal være.

Før kampen gir vi en oppmerksomhet til Olaf Andenæs som skal flytte fra Skjervøy. Speakeren har vært et fargerikt innslag på stadion det siste året.

Kampen kommer i gang etter beste ønske for de med blått/hvitt hjerte. Kun ett minutt er gått da Kim Fredrik skyter. Skuddet har ikke retning mot målet, men Reidar stikker hodet på ballen og stanger ballen i mål. 1-0!

Vi fører kampen de første minuttene, men klarer ikke å ta vare på overtaket vi har skaffet oss. Da det er gått knappe ti minutter kvitterer Senja. Etter en dødball header Jonas Evertsen fra bakre stolpe. 1-1!

Herfra er det Senja som tar over styringen, men vi har de to farligste sjansene med Øyvind Nilsen. I en halv time spiller Senja vakkert på et og to touch og vi blir springende en og to meter etter motstanderne. Senja viser her hvorfor de er serielederne i serien med å spille med lave skuldre og med fint balltempo. Nettopp balltempoet er den store forskjellen i første omgang.

Etter å ha forsvart oss med litt hell i en halv time kommer målet like før pause. Nok en gang er det en dødball som scores på. Etter klabb og babb, og tre muligheter til avklaring, er det Thomas Berntsen som rolig kan plassere ballen i hjørnet. 1-2 og pause!

Etter pause er det vi som kjører kampen. Tradisjonelt liker vi bedre å spille "hjemover", dvs. nordover mot klubbhuset.

Aller først smeller Senja et frispark i tverrliggeren og over, men deretter har vår keeper lite å jobbe med. Vi kommer høyere i banen og får involvert kantene slik vi ønsker. Tiden løper og vi skaper et par-tre store sjanser, men ineffektiviteten har plaget oss de siste kampene. På dette tidspunktet er det fare for å bli utålmodige men vi jobber videre for utligning.

Et kvarter før slutt er Kim på et sedvanlig raid. Han forserer mot mål fra venstre og registerer Reidar på løp. Pasningen er perfekt og løpet er helhjertet. Reidar scorer fra kloss hold, 2-2! I full fart springer kapteinen vår rett i målet og flytter det en halv meter i det han scorer. Snakk om kriger!!!

Vi maler videre og håper på seiersmålet i sluttminuttene. Tre minutter før full tid har Stanga fått ballen på venstre side. Han tar et par dragninger, setter fart innover og skyter fra 18 meter. Skuddet sitter klistret i lengste kryss! Stanga har scoret i hjemmecomebacket, og hvilket mål!!! Midtbane i Ull/Kisa?? Dette er en angriper!!

De siste minuttene viser Ruben sine evner til å skjerme ball. Ved hjørneflagget skjermer han unna tre Senjaspillere, slik at de i frustrajonen river han ned og lager frispark. Vi blir ikke truet de siste minuttene og kan konstatere en herlig seier.

Viktig seier for å beholde spenningen i toppen. Ingen tvil om at dette Senjalaget kommer til å slå de aller fleste motstanderne i årets TiTo-serie. Selv med et skadeskutt lag viser de hva de kan, da spesielt i første omgang.

Neste kamp er Ramfjord borte. Der venter en tett kamp på en trang bane! Det blir tøft, men vi gleder oss. Ta turen til Fagernes og støtt oss!