Jobben med å danne et trenerteam som skal bringe skuta videre er i gang. Den overordnede målsetninga er å bringe laget tilbake til å holde stabilt høyt 3. divisjonsnivå innen 2-3 år. Vi ønsker også å være tilbake i førersetet i nord-troms, slik vi var senest i årene 2007, 2008 og 2009.

Dette skal vi få til med å styrke satsningen rundt tromsøgruppa, der vi jobber hardere enn de senere år for å tilknytte oss ressurser og treningsopplegg. Det vil bli minimum én hovedtrener i Tromsø kommende sesong! Videre skal vi selvsagt jobbe for ei god løsning for skjervøygruppa, som i stor grad består av vår fremtid; gutte- og juniorspillere. Jim Thomassen, som har ledet laget de to siste årene, skal gi svar på hva han tenker om fremtiden innen de neste par ukene. Styret håper og tror at Jim får en sentral rolle rundt laget også kommende sesong.

Vi trenger også økt engasjement i støtteapparatet. De siste to sesongen har vi hatt noen få bidragsytere som utgjør grunnmuren, men vi trenger flere! Flere mennesker tilstede i treningshverdag og i jobben med å drifte klubben gjør det mer morsomt for alle - ikke minst spillerne.

Vi håper å kunne presentere minst én trener i løpet av et par uker. Vi håper å skape økt engasjement, slik at vi får valgt et styre som ønsker å jobbe aktivt neste år. Også håper vi selvsagt at enda flere begynner å snakke om fotball på Skjervøy igjen. Pila peker opp og frem; vi har satt kursen - vi sikter mot nordøst de kommende sesongene!