Av Øystein

Skjervøydagan 2006 ble åpnet i går, og i dag skulle vi stå for underholdninga. Skarp2 gjestet vår grønne øy og med relativt mye folk i ryggen startet vi kampen med høyt press og bra fart i ballen. Selv om vi førte banespillet klarte  gjestene fra Tromsø å forsvare seg bra. Hele første omgang holdt de nullen, nærmest scoring var Michael og Øystein med hver sin avslutning i stolpen - etter henholdsvis et skudd og ei heading. Selv om stillinga var 0-0 til pause var stemninga bra i laget. Vi holdt en fin tone i hele omgangen og jobbet godt.

Andre omgangen fortsatte i samme spor. Vi førte spillet men skapte ikke de store sjansene, men som minuttene gikk fikk gjestene fra Tromsø mer og mer ballbesittelse. Vel ti minutter ut i omgangen kommer vi løs på venstre side. Roger slår hardt inn foran mål, og på første stolpe stuper Øystein mellom stopperne og header inn 1-0. Målet er ikke tilfeldig, for i pausen etterlyste Bjørn bedre løp på første stolpe og satte Øystein på jobben.

På 1-0 blir vi litt feige noen minutter og Skarp2 klarer å komme høyere i banen, men uten å skape farligheter for oss. Selv om vi ble presset litt lavere i banen, får vi et frispark høyt på vår høyre side.Mens Skarp2 sover stikker Svenn og Roger slår presist og unge Johansen setter ballen sikkert bak keeper.

Nå fører vi kampen totalt og ikke lang tid etter 2-0 tråkler Kim-Fredrik seg mesterlig gjennom 3-4 mann og setter ballen til side for keeper og gir oss 3-0. Ketchupeffekten noen snakket om i pausen ble en realitet!

Resten av kampen er vårt fremste fokus på å holde tett bakover. Når dommer blåser i fløyta er samtlige spillere storfornøyde med at vi har vunnet - og ikke minst null baklengs.

Kampen var en skikkelig lagseier der samtlige bidro! Med seier i dag er vi fortsatt 3 poeng bak FK Senja og kan holde oppe målsetninga om å kapre 4.plassen.

Benyttede spillere: Andreas; Lennart, Tore, Ronny, Pål; Kim-F, Svenn, Odd-Arne; Michael, Øystein, Roger.

Innbyttere: Morten for Svenn, Magnus for Tore, Daniel for Øystein

Trur du vi klarer å passere Senja? Kan vi oppnå like gode resultater som høstsesongen i fjor?