Jentelaget som i den hjemlige serien spille 11er-fotball, så har dem under NC valgt å stille med et 7er-lag. Årets kull på jentesida består av veldig mange spennanes spillera, med fine kvaliteta. Akkurat det fikk Årdalstangen merke til gangs i dag! Jenten av Stål ga sæ ikke før det sto 7-0! En fantastisk kamp av SIK-jenten som fra første minutt va innstilt på å vise motstanderan kor skapet skulle stå. Målscoreran i den kampen va; Solveig 2, Jannike 2, Susanne 2 og Ulrikke 1. Kampen blei spilt under fine forhold, lettskya og en temperatur på rundt 20grader. Søndagskveld rapporterer trener Roar Skallbø på sms at gjenget va til stede på Ullevål og fikk se Odd-Grenland anke Vålerenga. En fin opplevelse for alle som tok turn dit.

Neste kamp for jenten e mandag klokken 18.00 mot Sykkylven. Også det er et lag man ikke kjenner til fra før, men jenten går for en ny seier. Skjervøykolonien velger å bruke tida på dagen til ulike ting i morgen. Shopping, tusenfryd, tusle på ekebergsletta osv er noen av aktivitene som nok kommer til å bli gjennomført.

SIK-nett vil daglig følge opp jentelaget, både på og utenfor banen. Hvis noen av våre lesere der ute har tips til oss om hva vi kan skrive om, og hvem vi kan snakke med, så ta kontakt med undertegnede på tlf 92049595.

Vi ønske jentelaget lykke til i mårra, og håpe at Sykkylven får grisebank :)