Av Øystein

En lang fotballferie er nå over og i morgen klokken 09.00 starter SIK-bussen opp fra banken for frakte oss til Sjøvegan og Idrettsheia.

Ferien er benyttet til litt feriering i tillegg til treningsleiren i Umeå. Solbrune og fulle av inspirasjon møtte vi til trening forrige onsdag og har hatt gode økter med stort oppmøte hjemme. Flere av øktene har hatt tett opp mot 20 deltagere, og også de gamle SIK-guttene Raymond Fredriksen(som også har vært trener et par sesonger) og Islam Sakka har vært med.

Til kampen i morgen stiller vi noe redusert. Dette skyldes i hovedsak den store aktiviteten som er på Skjervøy der mange har hektisk jobbvirksomhet. Ruben, Ronny, Tore, Odd-Arne, Martin, er alle borte. Steinar Bakke er på utlån for Sørøy Glimt ut høsten. Asgeir er dradd til Madla på rekruttskolen og er utilgjengelig for resten av høsten.

Til tross for dette er det et sterkt mannskap som reiser til Salangen. Vi har flere spillere som med glans bekler flere roller, noe som er en styrke for oss også når noen er borte. Truls Johansen blir med til kampen og får dermed sin første reise med a-laget. 16-åringen har vist gode takter på trening i sommer og vil være klar for å prøve seg i 3.divisjon i løpet av høsten. Truls er en offensiv spiller som kan spille både på midtbanen og i angrepet. I tillegg til Truls har også de andre juniorene tatt store steg, slik at det ser lyst ut for den umiddelbare rekrutteringen for vår del!!

Ta gjerne turen til Idrettsheia, en flott stadion som innbyr til god fotballstemning. Så har de den fineste tribunen i 3.divisjon der tilskuerne sitter tørt om det skulle regne.