Vegard Larsen er nå så godt som klar for comeback for spill i SIK-trøya. Undertegnede møtte han på kaia i dag, han signerte med glede B-skjemaet som gjør at han igjen er klar for å bidra for SIK. Vegard spilte for SIK sist vi va i 2.divisjon.
Vegard har i et par sesonger nå spilt for Skognes, bl.a har han vært med på opprykk og nedrykk for Skognes. Han er nå veldig innstilt på å ta opp kampen om spilletid for laget som i fjor sikra seriemesterskapet i siste serierunde hjemme mot nettopp Skognes.
Vegard vil utvilsomt bidra både på og utenfor banen!

Skjervøy IK vil til slutt takke Skognes IL for den velviljen og samarbeidsevnen dem har utvist i forbindelse med overgangen! Vi har lovt SKognes at hvis vi kommer i en situasjon hvor en av våre spillere ønsker å ta overgang til dem,så skal vi la det skje på samme betingelser som de ga oss i forbindelse med Vegard sin overgang. I denne tid hvor det forlanges store summer for spillere langt ned i divisjonssytemet, så tok Skognes hensyn til det spilleren ville, og slapp han gratis til SIK. Takk, Skognes!

Bildet er hentet fra www.skognes.com