I dag var kampen som mange SIK supportere har ventet på. Først på dagen var mange av guttan involvert i fotballskolen med mange ivrige fotballspillere. Det gode været  og Skjervøydagan gjorde at kampen ble spilt under perfekte forhold og på rett dag. Undertegnende anslår  ca 300 tilskuere til kampen i dag. SIK stilte med Andreas, Steffen, Svenn, Ronny, Richard, Erlend. Chuks, Kim, Ørjan, Reidar og Øyvind.

Tidlig i kampen så vi et hjemmelag som hadde mye ball og et Reisa lag som lå kompakt og satset kun på overganger og dødballer. Akkurat som forventet. Etter 10 min kommer kampens første sjanse, Øyvind trekker seg fint inn i banen og får til et godt skudd, men en god keeper redder og slår til corner. Påfølgende corner fører til omgangens største sjanse, nok en gang kommer Øyvind seg fri og serverer et godt skudd som går i tverliggeren og ned på streken. De mest ihuga supportene mente ballen var over streken- men ballen var aldri over mållinja. SIK skaper en stor sjanse til før pause, men Kim sender ballen høyt over mål. Stillinga til pause er 0-0 der SIK har hatt god kontroll og Reisa har hatt utrolig lite å kommet med. Kun et frispark som gikk 2 meter utenfor. En omgang som ikke var god spillemessig og en omgang som ikke tydet på et lokaloppgjør. Lite trøkk og fart.

Men fart får vi oppleve i andre omgang. Der får vi endelig se et hjemmelag som spiller ballen på få touch og har stor bevegelse rundt ballfører. Dette fører til flere overtalls-situasjoner og vi ser et bortelag som ikke har mulighet å henge på tempoet som SIK setter opp. Etter ca. 55 min får SIK frispark fra høyre og Øyvind svinger inn perfekt og der rager Richard høyest og stanger inn en meget fortjent 1-0 ledelse. Til stor lettelse for spillere, trenere og supportere. Kun noen minutter senere får vi nesten reprise men denne gangen header Kim ballen i tverliggeren istedenfor i mål. Men flere mål skulle komme. 0-2 med Ørjan som liggende kriger ballen over streken på bakre stolpe. Bra krigerinnstilling på unggutten. Og no går det fort for journalisten i SIK-nett og alfor fort for Reisa spillerne, Kim blir spilt nydelig igjennom og kommer alene med keeper. Blir felt som bakerste mann og SIK får straffespark. Hendelelsen burde ført til utvisning av keeper. Enten direkte rødt eller et gult kort, og keeperen hadde fått et gult tidligere. Eneste feilen som en meget god og kyndig dommer hadde i kampen. Reidar er som vanlig, like sikker som banken og 3-0 til hjemmelaget. 4-0 kommer like etterpå der Øyvind banker ballen i mål fra 16-meteren. Ei fortjent scoring av en god Øyvind i dag som hadde flere målgivende. Noen minutter senere kommer et mål etter mitt hjerte: SIK får frispark og Kim skrur ballen perfekt over muren og rett i nettet. Nydelig scoring!

Så får vi et bytte i kampen og gode gamle Michael Stangnes kommer inn. Det tar den gamle storscoreren 5 minutter så smeller han ballen i mål og vi leder 6-0 i lokaloppgjøret!! Men hjemmelaget er ikke ferdig enda, en unggutt til vil være med på morroa, Øyvind slår corner fra høyre og på bakre header Erlend inn 7-0 og feirer målet med en flikk flakk og baklengs salto! Tøft: som en av ballguttene ropte!

Hjemmelaget vinner helt fortjent og var faktisk så overlegen at de med normal utteling hadde oppnådd tosifret i dag. Det var rett og slett divisjonsforskjell på lagene i dag. Og da spesielt andre omgang.

Banens beste går til Øyvind Nilsen med mål og flere målgivende. Men vil også trekke fram Kim F. Johansen for nok en kamp der han løper utrolig mange kilometer og gjør en strålende innsats for hjemmelaget. SIK-nett tok seg en prat med Reidar Waage etter kampen. Han mente at kampforløpet ble som forventet og at SIk skulle fokusere på tempo*3, å stå sammen som enhet og være tålmodig. Og etter kampen kan SIK-nett si seg svært enig i de tre stikkordene som ble fokusert på  og kampen forløp seg akkurat slikt. Vi så et hjemmelag som tidlig fokuserte på tempo, de stod sammen som et lag i 90 minutt og ikke minst var de tålmodig med at resultatet var 0-0 til pause. Videre trekker Waage viktigheten av at mange fikk spilletid. SIK nett takker for praten og ønsker Reidar og resten av guttene en god fotballferie.