Av Øystein

Årets treningsleir ble avholdt på tradisjonelt vis i Umeå i tidsrommet 15. - 20. juli på Firstcampen. Nok en gang var de store treningsområdene preparerte og innbydende for fotballsugne skjervøygutter.

Hele 21 spillere mønstret vi til treningsleiren, selv når 4 seniorer var borte pga jobb( Odd-Arne, Steinar, Ruben og Håkon). Guttespillerne Eirik Danielsen(keeper) og Ørjan Larsen var med som aspiranter og fikk med seg gode økter på gress. Begge de unge SIK-guttene gjorde et fint inntrykk.

Turen ble litt amputert for oppmann Elling som fikk motorhavari på bilen nord for Töre. Han fikk heldigvis lånt leiebil gjennom forsikringa, men likevel brukte han timer i telefon for å få ordnet med bilen sin.

I løpet av uka var det turneringa på torsdag som skapte mest liv og entusiasme. De selvutnevnte favorittene Roar, Reidar, Tore og Asgeir fikk det for tøft til slutt. Selv om de slo vinnerne i innledninga var det Kim, Pål, Espen og Stanga som kunne juble høyest sammen med Andreas som voktet buret. Kvelden før uttalte en lite besjeden Stangnes at så lenge de andre på laget gjør det de skal så vinner hans lag! Og for all del, han fikk rett. Underdogs starta grusomt, men grusa jumboene de to siste kampene dermed måtte svarttrøyene gå hjem med halen mellom bena.

Været var ikke så stabilt som det har vært de to foregående årene, men likevel fikk vi gjennomført gode treninger med et gjeng som virker å være godt rustet for den kommende høstsesongen. Spesielt morsomt at vi har med 4 keepere. Martin Johansen og Jørgen Pedersen var begge med på treningsleiren og skal trene denne høsten. Dermed er har vi back-up for Jensen, noe som gjør oss mindre sårbar.

Se bildeserie fra treningsleiren.