I en uvanlig 4-4-2 formasjon, på en uvanlig liten grusbane, skulle vi prøve å tilrive oss tre poeng fra seriejumboen med å spille mer direkte fotball enn normalt. Duellstyrken til Ronny og avslutningsevnen til Rares skulle etter planen gjøre oss giftige nok til å vinne denne kampen.

Første omgang bølger begge veier. Banen er så kort, at selv en femmeter blir til duell i farlig område. Vi har ingen enorme sjanser, og Thore Larsen i målet vårt har et par fine redninger. 0-0 til pause!

Tidlig i andre omgang får Skognes corner. Assistentdommeren peker på femmeter til oss, men dommer overprøver sin assistent. Corneren ender med scoring, og 1-0 til vertene.

Ikke lenge etter får vi vår utligning. Magnus har bedt om å være med fremover på banen. Når han får muligheten viser han vilje, og banker ballen kontant i mål. Det er stopperen Henriksen som baner vei! 1-1.

Kort tid etter er Skognes fremme. Et langt frispark ender i tverrliggeren, og på returen er vi ikke med. De tar føringen med 2-1.

Litt før slutt blir vår andre stopper for dagen, Hans-Christian, flyttet frem i banen. Rett etterpå er han frempå og scorer, og det er 2-2. Stillingen står seg, og vi får kun et poeng i årets bortekamp på Bjørkmyra grus. Et mer enn i fjor, da vi tapte på denne banen, men to for lite for å henge med Senja 2.