#981220Vi var klare til å kjempe om tre poeng på en våt Alfheimmatte. Vi får en tidlig scoring annulert etter at Erlend er frempå og får ballen i mål. Dommeren annulerer for dytt i rygg, men SIK-benken var ikke enige i den avgjørelsen. En liten stund senere felles Truls innenfor 16-meteren og straffen tar han selv. Skuddet er plassert helt nede ved venstre stolperot, men dessverre på feil side av mål.

Den første nettkjenningen er det TIL3 som får. De spiller seg gjennom midtbanen vår og får stukket ballen gjennom til en spiss. Alene med Thore setter deres angriper ballen nede i hjørnet. I resten av første omgang sliter vi med å komme oppi ballsikre TIL-gutter. Resultatet 1-0 står seg imidlertid til pause.

I andre omgang flytter vi litt om på laget og det gir utslag. Vi holder ballen bra i laget og satser på direkte gjennomspill fremover. Et langt frispark fra Anders ender til slutt opp hos Truls som plutselig står helt alene. Han nøler ikke, og setter ballen kontant ned i hjørnet og vi har utlignet.

Truls skaffer oss enda et straffespark i løpet av andre omgang. Denne velger han å sette hardt midt i mål, men keeper får slengt opp et ben og får ballen unna. Begge lag har en del halvsjanser i løpet av kampen, men til slutt kan uavgjort sies å være et greit resultat. Vi tar med oss den gode andreomgangen til neste kamp som er borte mot Senja2 på Søndag. Der satser vi på å gjenta fjorårsbedriften, nemlig tre poeng og seier.

TIL3 - Skjervøy 1-1

Mål: Truls