I dagens vinterseriekamp mot Ishavsbyen spilte SIK 3-3. Kampen startet med at Ishavsbyen gikk opp i ledelsen. Noen få minutter etter var Michael Stangnes frempå og chippet ballen i mål. Målet kom etter et legg fra Håkon Waage. SIK gikk opp til 2-1 ved samme Stangnes etter ei kontring. Ishavsbyen var farlig frempå og ble brutt. Stanga bomma på første skuddet, men lot seg ikke be to ganger og scorte på andre sjansen. Ishavsbyen scorte før pause og resultatet var 2-2 til pause.

Etter pause var det Byen som tok føringen og gikk opp til 3-2. Selv om SIK lå under førte de spillet og hadde ballen mest. Omtrent halvveis i omgangen utlignet Reidar med et kontant skudd i nettmaskene, etter pasning fra spissmakker Øystein. På slutten av kampen vippet det frem og tilbake og begge lag kunne fått scoringer. SIK hadde ei heading etter corner som gikk i mål, men ble annullert visstnok for angrep på keeper. Alt i alt ei bra gjennomføring og et OK resultat som begge lag kan si seg fornøyd med.

Skjervøy spilte i første omgang 4-4-2, og la om til 4-3-1-2 i andre omgang.

Benyttede spillere: Andreas, Pål, Morten, Ronny, Magnus, Håkon, Tore, Reidar, Svenn, Øystein, Michael, Odd-Arne og Asgeir