Først dagens hyggeligste moment. Øyvind Thomassen ble tildelt stolen sponset av Ekornes og Møbelringen Skjervøy til en utsalgsverdi på cirka 10 000 kroner. Vår samarbeidspartner Møbelringen ønsket å  motivere våre spillere til å utvikle gode holdninger i forhold til idretten de driver. De sponset denne gaven til holdningsaksjonen "Stol på mæ". Øyvind har gjennom sesongen vist flott progresjon. Han har trent godt, reist på alle kamper med a- og juniorlag. Vi har kunnet stole på Øyvind denne sesongen. Resultatet har vært store steg på det sportslige. Øyvind har vært god i høst! Gratulerer! Nå får vi ikke håpe du blir sittende i godstolen...

Dagens kamp ble en målrik affære. Det endte til slutt 5-5, etter mål av Anders, Øyvind, Hans-Christian, Chuks og Truls. Vi førte kampen hele veien, men ble innhentet etter at vi ble redusert til ti mann da Magnus ble utvist midtveis i andre omgang.

7. plass i 4. divisjon er svakt, men det er grunner til at vi faller som en stein på tabellen denne høsten. Det er rart å tenke på at vi øynet gullhåp i slutten av august! De ti siste kampene har medført en tre-poenger. Litt av forklaringen er stort frafall blant de eldste spillerne. Asgeir Johansen, Steinar Bakke, Øystein Skallebø, Johan Anders Logje, Andreas Jensen er blant de spillerne som spilte mye i vår, og ble borte i høst. De som har tatt over er våre juniorer, og sågar har vi brukt flere guttespillere i høst. Når vi vet hvilken kampbelastning disse ungguttene har, skjønner man at det er vanskelig å plukke tre-poengere i 4. divisjon.

Apropos juniorer; SIK/NIL junior ble kretsmestere! Da skjønner vi at det er lyspunkter i årene som kommer - om vi klarer å bevare disse talentfulle spillerne. Det er vår jobb, og det skal vi klare.

Så husk å hedre disse unge SIK-spillerne, for de har gjort en flott innsats i 2012. De har spilt på to lag, og de har prestert bedre enn vi kan forvente.

Dagens SIK-lag må være det yngste som noen gang har spilt for a-laget.

Laget:
Joachim Johnsen; Anders Nilsen, Christer Eriksen, Nils Michalsen, Steve Thomassen; Chuks, Espen Larsen, Ørjan Skallebø; Øyvind Thomassen, Magnus Henriksen, Hans-Chr Larsen

Innbyttere:
Truls Johansen, Brian Stangnes, Steffen Larsen Jostein Pedersen, Emil Isaksen(debutant- grattis!)