Lørdag gjennomførte vi "Fredriksen testen" der det handler om å løpe 5 min med ball fram og tilbake på en 30 meters bane. Temmelig lik Nordlie testen bare 2 min mindre og at "min" test gjennomføres med ball. Alle gjorde fra forrige test i Januar, men vi har enda mer å gå på.
Etter testen jobbet vi litt med spillesystemet, relasjoner melllom spillere og ulike roller. Dette blir vi å jobbe enda mer med tida framover. På ettermiddagen var vi 18 spillere i hallen. Tema: overtallsituasjoner pluss mye spill. Ei skikkelig god økt med bra trøkk, og mye bra spill. Odd Arne Høyer og Kjell Hugo Henriksen var også med på økta. De hever de andre spillerne med sin erfaring og evne til å prate med spillerene. Kim har også vært med i helga, han har deltatt på alt minus spill. Kim blir veldig viktig med sine fotballferdigheter og erfaring. Ny spiller er også klar for SIK. Steve kommer fra Ringvassøya der han står uten kontrakt. Han har trent med Tromsøgruppa ei tid og var med på samlinga i helga. Han gjorde et godt inntrykk på meg og de andre spillerene. Det eneste som gjenstår er underskrifta på skjemaet. Michael Stagnes har vært å trent med konkurrenten Finnsnes i helga. Hva som skjer der vet vi ikke pr.dags dato, men håper han fortsatt vil bekle seg i hvitt og blått når sesongen starter.

Stallen er pr.dags dato på 22.mann så ting begynner å se bedre ut,men vi jobber videre med å skaffe nye spillere som kan fylle opp stallen og gi kamp om første 11'