Nok en gang skulle vi få uventede utfordringer like før kampstart. Martin hadde meldt forfall i går og John-Karstein var nok en gang klar for å stille opp. John-K var tidlig på stadion og gikk i gang med å teste fem-metere, i motvind og på kald kropp!! Strekken var et faktum. Andreas ble tilkalt og tok utfordringen på strak arm og sto kampen.

Vi startet kampen i motvind mot kirkegården. Vi var enige om at kaptein Ronny skulle velge dette om han kunne. Vi har tidligere spilt bedre i motvind enn medvind. Denne gang skulle vi også vise oss som et godt motvindslag. Vi rullet opp angrep etter angrep etter fotballens ABC. De første målene var nesten identiske, bare speilvendte. Første kom etter opprulling på venstre der Roger fosset frem og slo tvers over til Michael som scorte sikkert. Andre målet kom innlegget fra Michael, og Roger scorte. Vi førte omgangen - men så i det 44.minutt scorer Ishavsbyen etter et hjørnespark med Fossan.

Like etter avspark blir en ball slått høyt mot vår stopperrekke. Etter litt kluss i feltet er en Byen-spiller og setter ballen forbi Andreas, som ingenting kan gjøre. På to minutter har vi sluppet Byen inn i kampen igjen.

Andre omgang kommer i gang, og vi har nå medvind. Vi klarer ikke å etablere spillet vårt oppi banen og rytmen i spillet er ikke like bra som i første omgang. Kampen utvikler seg til å bli en krigekamp uten de store sjansene.

Ti minutter før slutt har gjestenes Ron Johansen en eventyrlig sjanse til å gi Ishavsbyen føringen. På åpent mål fra fem meter setter han ballen høyt over! Slike sjanser setter TITO-spillere 699 av 700 ganger!!!

Noen minutter senere kommer Håkon alene med keeper. Han får nesten for god tid, og da han avslutter får keeper ei hånd på ballen og slår den utfor. I denne perioden kommer vi til flere dødballer på gjestenes banehalvdel. I det 86.minutt går Roger for å ta et innoverskrudd corner. I medvinden setter han den, som flere ganger tidligere, rett i mål. 3-2 til oss!

To minutter senere blir en ball klarert av Byen, og 7-8 meter på egen banehalvdel står Svenn. Han setter bredsiden til og klinker den mot mål. I medvinden skyter den fart og går over Ishavsbyens keeper og dermed 4-2. Aldri før kan det ha vært scoret mål fra lengre hold på stadion!?

I det vi går på overtid er Magnus i duell med en stopper. I duellen får han ballen med seg og alene med keeper setter han den knallhardt langs bakken. 5-2!

Etter en andre omgang der ting ikke gikk helt vår vei, løsnet det skikkelig de siste fem minuttene. Med disse tre poengene er vi fortsatt med heng på toppen, og med seier i hengekampen kommende onsdag er det god kontakt før lokaloppgjøret i Lyngen neste helg. Vi fortsetter å score bøttevis med mål og er oppe i 30 mål totalt denne sesongen. Tore spilte sin første kamp som stopper i år og gjorde sin jobb på en god måte.

SIK-nett's spillende reporter mener mange av spillerne hadde en god dag på stadion, og synes Lennart gjorde en flott kamp med sterkt duellspill og kloke valg med ball. Totalt sett er nok dette den beste kampen i år for våre backer.

Andreas; Lennart, Tore, Ronny, Pål; Reidar, Svenn, Kim-F; Michael, Øystein, Roger.