Spillende trener Øyvind P oppsummerer kampen slik:

TUIL 2- Skjervøy IK 2-6 (0-2)

Skjervøy overtok tabelltoppen etter å ha slått TUIL 2 6-2 mandag kveld

Det skulle vise seg at dette ble en kamp der SIK kontrollerte spillet fra start til mål. Mot et juniorpreget TUIL lag, klarte SIK å tilrive seg banespillet fra første stund. Gjestene fra Nord- Troms stoppet ikke før de hadde plassert seks baller bak en god TUIL keeper.

1.omgang startet ganske jevnt, der de første minuttene ble brukt til å ta og føle litt på hverandre. Begge lagene ønsket å trille en del ball og det unge TUIL laget var flink til spille seg inn i mellomrommet, bak et noe ustrukturert bortelag. Uten at det ble skapt de helt store farlighetene av det. Ut i omgangen ble det mye rom og boltre seg i for bortelaget, men dessverre var ikke pasningskvaliteten av det beste slaget, så mange gode muligheter ble spolert av den grunnen. Likevel kunne gjestene gå til pause med en høyst fortjent 2-0 ledelse.

I 2. omgang valgte SIK å legge seg lavere og mer kompakt. Dette fordi man ønsket å være trygg defensiv, samt at man ønsket å få flere gode overgangsmuligheter. De gangene vi vant ballen i gunstige situasjoner ble det skapt til dels store målsjanser. Spesielt på SIK`s venstre side ble det skapt mye. Fine kombinasjoner og kløkt gjorde sitt til at angrep på angrep ble rullet opp. Og fire nye mål kunne noteres i protokollen. Det negative er at to baller havner i eget nett, noe som må skrives på kontoen for slurv og lite ærgjerrighet.

Jostein Pedersen, Ørjan Larsen og Richard Oppheim Gundersen debuterte på SIK i denne kampen.

Vi oppsummerer at seieren er komfortabel og Guttan av stål er overlykkelig over at tre nye poeng er innkassert. Men samtidig innser vi at vi har en del å jobbe med. Men det skal være rettet på til naborival Nordreisa gjester øya på førstkommende lørdag.

Vel møtt!

Jørgen Pedersen; Lennart Waage, Øyvind Pedersen, Ronny Olsen, Øyvind Nilsen; Svenn Johansen, Ruben Kristiansen, Kim Fredrik Johansen; Jostein Pedersen, Michael Stangnes, Roger Bjørvik.

Ørjan Larsen for Jostein Pedersen og Richard Oppheim Gundersen for Øyvind Nilsen.

Mål SIK: Ruben Kristiansen, Øyvind Pedersen, Roger Bjørvik, Svenn Johansen og Michael Stangnes (2).

Jostein Pedersen, Ørjan Larsen og Richard Oppheim Gundersen debuterte for a-laget.