Det er ingen tvil om at Tobias er talentfull og jobber hardt for å oppnå resultater. Se hvilke resultater han har denne vinteren:

Tobias Karlsen fylte 13 år 7.februar. Han har deltatt i to idrettsgrener i vinter, både i langrenn og skiskyting. Årsklassen han deltar i er den klassen som det er flest deltaker i, både i Troms skikrets og i Troms skiskytterkrets. 

 

Tobias har i år deltatt i 8 kretsrenn i skiskyting.  Av disse har han vunnet 3 renn, 4 andreplasser og en fjerdeplass. I kretsmesterskapet i skiskyting normaldistanse tok Tobias gull, i fellesstart sølv og i sprint bronse. I Nord-Norsk mesterskap i skiskyting tok Tobias gull på sprintdistansen, gull på normaldistansen og gull i stafett hvor han gikk på stafettlaget til Troms 1, der han hadde beste etappetid. 

 

I kretsmesterskapet i langrenn tok Tobias gull i fristil (skøyting), men han stoppet ikke med det. I Nord-Norsk mesterskap i langrenn tok Tobias også gull i fristil (skøyting). I klassisk stil ble Tobias nr 5, hvor han ledet til toppen av utforkjøringene, men med dårlige ski ble han frakjørt i utforbakkene.

 

Med slike resultater i de største rennene trenger vi ikke nevne resultatene i mindre renn. 

 

For Tobias har sesongen 2012 vært formidabel og han har skrevet seg inn i historiebøkene til Skjervøy Idrettsklubb med gullskrift. Det er vel ingen 13-åringer i klubbens historie som har oppnådd lignende resultater.