SIK hvit spilte kamp tirsdag borte mot Reisa2. I første omgang var ikke jentene helt med fra starten av og Reisa ledet hele 6-1 til pause. I følge lagleder Vidar skjerpet jentene seg betraktelig i andre omgang, spillet og innsatsen ble bedre. SIK vant 2-0 denne omgangen,men tapte til slutt  6-3. I går Onsdag spilte SIK blå borte mot Furuflaten/LK, dette var to meget jevne lag og kampen bar preg av stor innsats av begge lag, men lite finspill. Til slutt var FIL/LK som trakk det lengste strået og vant 1-0 etter et frispark. SIK blå vant sjansestatistikken 8-3, men ballen ville ikke inn i mål. Enten traff vi stanga, keeperen reddet godt og vi hadde for dårlige skudd. Men knallgod innsats og godt humør- som alltid!