Av Øystein

Etter 90 minutter på Krøllgresset på Fagernes sto resultatet 2-4 til oss etter at stillingen var 1-3 til pause.

Kampen kom greit i gang der vi klarte å ta styringa fra start. Likevel er det alltid småskummelt på Fagernes, da banen er så liten at selv innkast fra nærmere midtbanen kan bli til en mulighet til mål. Ramfjord hadde sine sjanser i starten av kampen som følge av lange innkast.

Etter hvert som vi klarer å involvere Håkon på midtbanen triller vi opp flere angrep. Første mål er et fint angrep der Michael blir satt fri på høyre kanten, legger inn til Reidar som bredsider ballen i lengste hjørnet med sin høyre fot. 0-1!

Noen minutter etter er vår oppofrende kaptein i en duell med keeper. Reidar har tidligere hatt vondt i ryggen, og han går ned for telling. Mens vi behandler Reidar blir Øyvind spilt fri på sin venstre kant. Han forserer og skyter fra vel 16 meter. Skuddet går vakkert i tverrligger og inn. 0-2!

Da tar vi ingen sjanser med Reidar og bytter han ut. På dette tidspunktet klarer Ramfjord å tilegne seg litt mer ballbesittelse og det er derfor ikke tilfeldig at de scorer 1-2 etter en corner. Den lave corneren blir stusset videre inn i feltet der en spiller står umarkert.

Like før pause er Stanga frempå igjen. Da han har dratt av sin oppasser setter han ballen kontant i mål med venstre fot.

Andre omgang er ikke veldig velspilt. Det skapes lite og vi er ikke truet nevneverdig. Ikke før det er gått 75 minutter finner vi veien til målet. Etter flere småsjanser er det Kim Fredrik som banker ballen i mål fra 10 meter - også han med venstreslegga.

Til slutt fastsatte Ramfjord resultatet til 2-4 på en meget fin sommerdag på Fagernes Kunstgress.

Seieren gjør at vi igjen inntar tabelltopp, to poeng foran Senja og tre foran L/K som vi møter på fredag.

Nå må vi mobilisere kraftig for å være rustet til å møte det kanskje fremste formlaget pr. dags dato i serien.