Kampen på Lørdag borte fikk vi flyttet fram til kl 1300 istedenfor kl 1700,dette pga kamp søndag. I et nydelig vær lå alt til rette for en god kamp. Fokus før kamp var innsats,bevegelse rundt ballfører og sideforflytting kollektivt. Vi får en dårlig start på kampen med to lettvinte baklengs etter 10 min. Og midtveis setter STIL et mål til og 3-0 står det fram til pause.

I pausen får guttene beskjed om å øke innsatsen med 10-15 prosent og gjøre hverandre gode. Guttene svarer på dette på en fin måte og er det førende laget i 2.omgang. Brian scorer et flott mål. Både han og Emil har hver sine store sjanse,og vi blir kanskje snytt for et straffespark. Vi vinner omgangen med 1-0. Så dette tar vi med oss til kampen mot BOIF.

Samme tropp møttes til kampen i dag. I første omgang gjør vi ting litt vanskelig for oss sjøl med å bruke for lang tid med ballen. Men i perioder slipper vi ballen i rett øyeblikk og scorer noen fine mål. Spesielt 1-0 målet der ballen går fint på 1 og 2 touch. Men det flotteste målet står Brian for når han hiver sæ rundt med et flott brassespark. Nydelig! Vi leder greit 4-1 til pause. I pausen får guttene beskjed om å være konsentrert bakover, mer tempo med ballen og vinne 2.omgangen. Den siste omgangen flyter fint, mange fine angrep og mange flotte mål. Vi gir oss ikke før 7 baller går i mål og BOIF svarer med ingenting. Vi vinner 11-1. Som i går er vi klart best etter pause. Så helga har gitt oss to gode omg, en middels og en dårlig. Alt i alt ei bra helg med 12 mål rett veien,4 baklengs og 3 poeng. No gjenstår to hjemmekamper for 11'er laget. 15. september mot Finnsnes og 22/9 mot Senja. Er vi heldige går begge disse kampene på nybanen.