'

Kampen åpnet jevnspilt uten de store sjansene, men TUIL etablerte et høyere press enn oss og vant ballen i gunstigere posisjoner. Etter hvert tok dalingan over mer av kampbildet og kom til sjanser. Det skulle ta en halv time før første scoring var et faktum. En TUIL-spiller løp inn en corner på bakerste stolpe. 2-0 kom på et flott skudd fra 20 meter, og det ble ikke flere scoringer før pause.

Et kvarter ut i andre omgang legger TUIL 2 på til 3-0 etter rot og tull i vår boks. Også 4-0 kom etter corner. Etter hvert som andre omgangen skrider frem kommer vi litt mer med opp i banen. Truls reduserer til 4-1 etter et flott skudd fra skrått hold. Like før slutt fastsetter TUIL 2 resultatet med å score deres femte mål. Bemerkelsesverdig er det at vi står igjen med seks mann høyt i banen på siste scoringen.

Det ender  5-1 i Skarphallen i vinterens nest siste treningskamp. Mange baklengs, men det er påfallende at det defensive trøkket som skal starte på topp er for tamt. Toppresset som setter standarden for midtbane og forsvar var ikke tilfredsstillende, og praten i laget må bli tydeligere. Videre gjør vi litt vanskelige valg - med litt høye skuldre - når vi skal spille oss ut bakfra. Det ender ofte med at spillere setter fart og ender i situasjoner som gjør at den tiltenkte pasningen ender over sidelinjen. Bedre posisjonering og samhandling i bevegelsene må trenes inn når guttene kommer ut på stor bane.

Det positive er at det bor masse i spillerne. De er unge og talentfulle gutter med stort potensiale. Når de får trent ute i løpet av våren vil de bli vant til å tenke spillet og  utøve bevegelser i litt større målestokk enn i vår trange idrettshall. Nå gjenstår en vinterseriekamp før sesongen starter. Generalprøven går mot Skognes på palmesøndag. Det er nettopp Skognes vi møter den 30. april på stadion.

*Øyvind Nilsen spilte sin andre kamp for oss denne vinteren.

*Ørjan Skallebø debuterte i helga. Ørjan som fyller 16 år i august, fikk 20 minutter på venstre kant.

Benyttede spillere:

Eirik Danielsen; Tor Jarle Olsen, Christer Eriksen, Ronny Olsen, Hans Chr. Larsen; Espen Larsen, Øyvind Thomassen, Øyvind Nilsen; Ørjan Larsen, Truls Johansen, Michael Stangnes.

Innbyttere:
Lars Petter Henriksen, Ørjan Skallebø