Juniorlage til SIK/NIL gjorde jobben hjemme mot tabell toer Fløya og er med det serieledere. Kun målforskjell skillet lagene før tirsdagens kamp!
Det var sterk vind og regnet lå nærmest vannrett i lufta under hele kampen, spilleforholdene var svært dårlige. Men SIK/NIL trosset været og var klart det beste laget under hele kampen.1-0 kommer tidlig i første omgang, etter mye att og frem i felte får Jostein en fot på ballen å sende den til høyre for keeper og i mål! Resultatet sto seg til pause.

Andre omgang startet som første, den eneste forskjellen var at no hadde SIK/NIL vinden mot seg uten at det så ut til å stoppe angrepsfotballen. 10 minutter ut i andreomgang kommer Ørjan Larsen seg rund på kanten og øker ledelsen til 2-0. Ikke lenge etterpå er samme Ørjan på farta og setter inn hanns andre skåring for dagen, og lagets tredje, 3-0!!!
Spilleforholdene blir bare verre og verre, men det forhinder ikke målgarantisten fra Nordreisa, Henrik Schjøth i å legge på til 4-0 20 min før slutt! Fløyas redusering kommer 5 min før slutt, men ledelsen var aldri truet.

4-1sto det når den meritterte dommer, Kurt Michaelsen blåste av for full tid på en forblåst Skjervøy Stadion.

Henrik Henriksen, Christer Eriksen, Joakim Olaussen, Christoffer Karlsen, Richard Gundersen, Henrik Schjøth, Tor Martin Mienna, Magnus Henriksen, Ørjan Larsen, Ola Berg, Jostein Pedersen

Nils-Arne Hofsøy, Eivind Seljevol, Ørjan Olsen, Mikal Andre Mathiassen, Erik Danielsen