Av Øystein

Torsdagen ble fotballsko byttet ut med badebukse og gutta skulle minimum svømme 1000m hver i bassenget. Med friskt mot startet gutta på svømmeturen med hver sin teknikk - Reidar f.eks. svømte elegant crawl mens Øystein mer lignet på en hund i vannet. Tores teknikk kan strengt tatt ikke kalles teknikk, Ronny derimot, han gled frem som en hvalross i vannet - naturligvis kan man nesten si.

Det var likevel hunden som førte an. Ikke før 1500m var tilbakelagt kløv Øystein opp av vannet. Den elegante Reidar svømte en runde, for så å hvile tilnærmet like lenge som han svømte( også for å vise solariumsfargen?). Dermed ble han kraftig distansert, og man kan stille spørsmålstegn med om det er såå viktig å ta seg best mulig ut i vannet. I allefall kunne Øystein, Reidar, Lennart, Ronny, Tore, Øyvind og Kim-Fredrik med god samvittighet gå opp av bassenget med lengdekravet innfridd.

Etter svømming sto signering av kontrakt på tapeten. Tore, Kim-Fredrik og Lennart signerte alle nye treårskontrakter.Lennart krevde en klausul i kontrakten: han ville unndras ALL fylling av vannflasker!! Siden Mennesket(som er kallenavnet) ikke er av de aller yngste lengre ble kravet innfridd, og han har nok fyllt sine siste vannflasker i løpet av de tre neste årene.

SIK representert med daglig leder og nestleder i styret, Kristian Bakke, var svært fornøyde med signeringen. Disse tre gutta er blant de som utgjør ryggraden av av SIK a-laget i fremtiden.