Skjervøy fikk en god start på kampen å ledet 2-0 allerede etter 12 minutter etter scoringer av Svenn og broder Kim. Deretter ble kampen preget av mye klabb og babb, som vi sier på Skjervøy. \"Byen\" kriget seg inn i kampen og det skulle etterhvert vise seg å bli mange mål i denne treningskampen. Til pause stod det 3-3, da det selvsagt var den rutinerte Svenn Johansen som stanget inn den tredje for SIK.
SIK fikk en dårlig start på på 2. omgang og vi kaffetørste supportere fikk kaffen i vrangstrupen allerede etter 30 sekunder da Byen enkelt gikk opp i 3-4. Videre forløp kampen seg akkurat som i den første omgangen, mange mål og kanskje ett par uheldige forsvars glipper fra begge lag. Svenn førte SIK opp i en 5-4 ledelse med to nye scoringer, det ene etter at han limte et frispark rett i krysset fra ca. 30 meter. Deretter kontret Ishavsbyen og på 2 min. ledet de plutserlig 6-5. Dagens comeback stod Øyvind Nilsen for. Da det så som mørkets ut dukket unge Nilsen opp på rett plass til rett tid og puffet enkelt ballen over streken i det 89 min. 6-6 og kampen var over.

Det var forøvrig ganske enkelt å se at dette var en treningskamp der Skjervøy tydelig lå veldig lavt i banen og trente på defensiv organisering. Kanskje SIK guttene ennå har noe å gå på, men det kommer seg nok til slutt!
Skjervøy manglet Vegard Larsen og Skjervøys store spiller i fjor Ruben spilte kun de 20 siste minuttene. Videre er det hyggelig at både Øyvind og Lennart var tilbake på banen før Skjervøy. Skjervøy stilte også med to nye spillere, en rumener med navn Melo. Melo fikk de siste 45 min og klarte seg veldig bra i ankerrollen sentralt på midtbanen, som han fikk fra coach Øyvind Pedersen. Joakim Flatvoll spillte hele kampen og viste at han blir en nyttig tilvekst i SIK stallen!

Dagen SIK-spiller ble Svenn Johansen som for alvor har funnet scorings formen. Med 8 mål på de to siste kampene lover sesongen godt for Skjervøys ferske spiss. Med dette seiler psykologistudenten Johansen opp som en av favorittene til toppscorertittelen i 2009.

SIK\'s lag: Martin- Andreas, Mennesket, Ronny, Y- Joakim, Espen, Kim- Hans C, Svenn, Michael

Møt opp i morgen 1600 da Lyngen står på motsatt banehalvdel.