Etter vinterens resultater vil nok SIK nevnes som en black horse før avspark i FK Fotball-ligaen. Resultatene har vært alt fra bra og oppløftende til det rent middelmådige.

I gårsdagens kamp mot Fløya spilte vi en grei første omgang, der vi grunnet personlige feil ligger under med 2-1. Svenn scorer vårt mål på typisk vis da han etter et legg ruver høyest og stanger ballen til side for keeper. Vi har i denne omgangen flere sjanser, og er spesielt farlige på dødballer. Vi kunne fort ha omsatt et par mål etter hjørnespark om vi har hatt god uttelling.

Andre omgang er lite å rope hurra for. For å si det ganske enkelt; vi sliter med det meste! Fløya lykkes med sitt høye press og vi klarer ikke å trille ball ut fra forsvaret. Når de i tillegg scorer rett etter avspark og følger opp like etterpå kan man trygt bruke klisjéen om at mål preger kamper. Vi scorer et trøstemål på overtid. Etter en corner får Svenn nok en gang nettkjenning etter å ha pirket ballen over streken. Viktig at vår storscorer putter selv på slike dager med få sjanser. Sluttresultatet blir 6-2 til Fløya.

I denne kampen var det de eldste spillerne som ikke sto frem og tok nødvendig ansvar. Ingen forventer at de unge skal gå foran når laget halter litt. I fortsettelsen tror jeg at de gamle gutta tar dette til etterretning og bretter opp armene.

Vi kan slå fast at vi ikke har ønsket progresjon fra forrige kamphelg, men flere faktorer taler til vår fordel. Vi har en drøss med spillere ute denne helga. Sykdom og skader har gitt mye rokkeringer hele vinteren - og vi får ikke trent på å skape ønskede relasjoner i spillet. Til denne kampen manglet Ruben, Kim(spilte kun 15 minutter), Truls, Joachim, Lennart, Pål, Melo m.fl.

Øyvind Nilsen er på vei fremover og bidro i 30 minutter i går. Vi håper unge Nilsen skynder seg sakte mot 90 minutter i løpet av forsommeren. Vegard Larsen gjorde comeback i SIK-trøya og kommer garantert til å markere seg på en fin måte i sesongen 2009. Jostein fikk sin første omgang for vinteren og er nå i gang. Eirik Danielsen fikk også noen minutter etter at Martin vridde ankelen. Vår unge lovende andrekeeper kan på ingen måte lastes for de ballene han måtte plukke ut av nettet. Vi hadde en debutant med også til denne kampen. 23-årige Osman er nylig flyttet til Skjervøy og spilte hele kampen som indreløper.

Sett i lys av dette vil vi ikke svartmale situasjonen, for vi vet at vi har så veldig mye inne. Kanskje løsner det i cupkvalikken mot L/K!?

Benyttede spillere:
Martin; Helberg, Øyvind P, Ronny, Øystein; Osman, Espen, Vegard; Stanga, Svenn, Jostein.

Innbyttere:
Hans-Christian for Jostein, Kim 15 minutter for Espen, Øyvind N for Kim, Eirik for Martin.