Nordreisa kom til Skjervøy med en god porsjon selvtillit i bagen etter en sterk seier borte mot Finnsnes. Denne selvtilliten var vi forberedt på, og det skulle ikke være noe å si på vår egen etter en flott åpning på høstsesongen.

Vi visste at NIL kunne by på entusiasme fra start, og at vi derfor måtte være konsentrerte og tålmodige. Vi kjenner til spillerne deres og forventet mye langt fra laget som ledes av nord-troms' svar på Drillo, Dan-Håvard Johnsen. Som forventet slår gjestene mye langt og det er ikke helt ufarlig ved et par anledninger. Det kunne raskt blitt baklengs på et par av deres dødballer.

I spillets gang ligger vi fornuftig og spiller oss til våre sjanser. Mangel på presisjon og konsentrasjon på den fremste tredelen av banen gjør at vi ikke får uttelling.

Ikke før i siste spilleminutt av første omgang får vi nettkjenning. Etter en corner fra Ruben får Joa stå alene. Fra 2 meter header han inn sin første scoring i SIK-drakten og vi kan gå til pause med 1-0.

Vi vet at med tempo i vårt spill kommer NIL til å bli slitne utover i andre omgang. Vi har ballen mest og kommer til halvsjanser. Etter en innlegg til Michael tyr en NIL-spiller til hendene for å stoppe vår angriper. Dommer Jonny Andreassen er dårlig plassert og vinker spillet videre, men holdinga sees bedre fra siden der assistentdommer Tommy Fredriksen står. Han vinker og det blir dømt et korrekt straffespark! Stanga tar straffen selv og dobler ledelsen, 2-0.

Det neste kvarteret er det Stanga-show. Et pent skudd i hjørnet og ei heading i mål etter legg fra Truls gjør at vi kommer i føringen med 4-0. Stanga er virkelig i siget, og har scoret 6 mål mot NIL denne sesongen.

Innbytter Hans-Christian Larsen har også lyst å markere seg. Et flott innhopp krones med en kanon i nettaket på overtid. Hans scorer dermed sitt første mål for a-laget og setter punktum med sin 5-0 scoring.

En flott opplevelse i lokaloppgjøret er godt å ta med seg videre. Vi har nå god kontakt med midtsjiktet der Finnsnes og Salangen ligger like foran oss. Til helga venter Ishavsbyen i Tromsø. En viktig kamp mot et lag som ligger like bak oss på tabellen - og vi husker det forsmedelige tapet på hjemmebane i vår.

Vi spiller fotball for å ha det moro - og aldri er det så morsomt som når man vinner! Derfor går vi for nok en seier i neste serierunde. Først ei uke med god trening!

Andreas J; A.Helberg, Øyvind P, Ronny O, Øyvind N; Ruben K, J.Flatvold, Espen L; Stanga, Svenn, Vegard L.

Truls J for Espen L, Hans-Chr. Larsen for Svenn J og Melo for J.Flatvold.

PS! Er du fra innlandet og syns vi hoverer på SIK-nett? Vi gjør nok det, men vi tror det ville vært samme hovering fra den andre siden om resultatet var motsatt. Ta det for dét det er - ja og tren mer :)