Tabelltopp

Allerede etter 5 min var det scoret 4 mål på Skjervøy stadion. Dommer Hallgeir Bertelsen fra Bakkeby, måtte flittig notere den ene scoringen etter den andre. Blåmann tok ledelsen etter bare to minutter ut i kampen. SIK/NIL var ikke sene med å svare, i sitt 3. angrep på like mange minutter sto det 1-1. Ikke før lagene var kommet på plass etter scoringen til SIK/NIL var det 1-2 til Blåmann. Men laget til Pedersen og Hallen ga seg ikke, det skulle komme flere mål, og det kom det. 2-2, 3-2, 4-2 og 5-2 til pause. 2. omgang kan vi oppsummere ganske så fort! SIK/NIL klarte å overliste Blåmann-keeper to ganger og dermed 7-2 seier til de unge lovende til Skjervøy IK og Nordreisa IL. Med dagens seier tar jr. laget ferie på tabelltopp med 22 poeng, men har to kamper mer spilt enn Finnsnes på 2. plass med 18 poeng.