1-1 borte mot Laksvatn et resultat vi IKKE kan være fornøyd med. Kampen gikk på Laksvatn gress eller en stor brun flekk.. Men det gikk an å spille fotball, noe ikke vi klarer godt nok. Etter årsbeste forrige helg faller vi ned på et bunn-nivå som er skremmende. 1.omgang står vi med den berømte lua i handa og trur at ting skal gå av seg selv. Laksvatn vinner så si alt av dueller og vil helt klart mest av lagene. De scorer på en corner der vi ikke klarer å markere godt nok. 0-1 til pause og en fortjent ledelse.

2.omgang blir bedre fra våres side, men vi skaper nesten ingenting offensivt. Vi skaper halvsjanser etter dødballer. Og etter en corner blir vi tildelt et billig" straffespark. Øyvind er sikker i sin sak 1-1. Etter scoringa er det enda 30 min igjen å spille. Men Laksvatn er faktisk mer farlig enn oss foran mål. Siste sjansen i kampen får Ronny etter en corner men header over.1-1 er et altfor dårlig resultat mot et Laksvatn lag som stod med 7 strake tap. Men de skal ha honnør får innsats og tæl igjennom kampen.

Når det gjeld SIK må vi trene bra framover. No venter 4 hjemmekamper på rad. Fløya, TIL3, Senja 2 og Finnsnes.

Laget: Andreas J, Andreas H,Ronny, Øyvind, Ørjan, Kim, Truls, Martin, Hans Chr, Hans G, Steve
Innbytte: Espen 45 min for Martin