Vi kom fint i gang i dag. Skognes, som ble nr. 5 i fjorårets 4. divisjon, ble satt under tidlig press og våre unge gutter fikk rom til å trille ball mellom forsvar og midtbaneleddet. Dette ga nødvendig selvtillit til at sjanser oppsto etter hvert.

Øyvind Nilsen førte oss i ledelsen etter å ha dradd bort keeper etter ei gjennomløping. 2-0 kom etter gjennombrudd på høyresiden der legget havnet hos Michael Stangnes.

På 2-0 skaper Skognes sine første første farlige angrep og klarer å skape et visst trøkk på oss.

Likevel kommer vi oss gjennom denne perioden uten baklengs, og øker til 3-0 med Hans Christian Larsen. Før halv tid øker Øyvind Nilsen til 4-0. En flott omgang med mye pent spill av våre unge gutter!

Etter pause fortsetter vi trenden og scorer med Michael Stangnes og Hans Christian Larsen. På 6-0 dabber vi av og kommer ut av formasjonene. Samtidig som vi etterlater store rom er vi heller ikke på hugget verken med eller uten ball. En 10 minutters periode med mye feilpasninger og slurv gjør at Skognes scorer to mål, derav et på straffespark som oppstår etter en kommunikasjonssvikt mellom Eirik og Ronny.

Det er derfor flott at det er vi som løfter oss igjen og scorer det siste målet for dagen, slik at vi kan gå i garderoben med en skikkelig godfølelse. Øyvind Thomassen som har kommet innpå avslutter scoringsballet og fastsetter sluttresultatet til 7-2.

En flott kamp av guttene der de spilte ball fint i perioder. Når roen er tilstede er det utrolig mye fotball i disse hodene, og kombinert med ungdommelig angrepsentusiasme så kan det bli mange mål i årets sesong.

Vi har innført målsponsing i 2011 - noe spillerne tar på alvor og sørger for inntekter i klubbkassen.

Eirik Danielsen; Ørjan Larsen, Christer Eriksen, Ronny Olsen, Lars-Petter Henriksen; Espen Larsen, Frode Langstrand, Øyvind Nilsen; Hans Chr. Larsen, Truls Johansen, Michael Stangnes.

Erlend Pedersen, Martin Langeland, Melo, Øyvind Thomassen.

*Erlend Pedersen debuterte for a-laget- SIK-nett gratulerer!