Hymne.mp3

Tanker om lørdagen

Hei! 

Nå er det like før det braker løs i idrettshallen på Skjervøy.
Mannskapet er klart, sekretariatet er klart, billettørene er klare, "vaffelkakesteikerne" er klare, kaffen er klar, dommerne er klare, lagene er klare, og i tillegg er musikken klar! Den eneste som mangler for at dette skal bli en komplett festdag, er deg.
 
Engasjement
 
I en tid med litt motgang, skal vi komme som et friskt pust å blåse liv i et samfunn som ellers ruller og går i hverdagens koma. For at vi skal klare dette, trenger vi ditt engasjementet!
Det er nettopp engasjementet på Skjervøy som har gitt oss et varemerket som vi har i dag, folk stiller opp. En kan lese i avisen at flere hundre skjervøyfolk møtte opp på fylkestinget i går for å ytre sin mening. Engasjementet førte alle disse personene dit.
 
I byene, deriblant Tromsø, må det store attraksjoner til for å lokke folk flest opp av en nedsittet sofa. Slik er det heldigvis ikke i distriktet; et hvert initiativ blir derfor gull verdt.
 
Det er for tiden mange bygg og industriområder her hjemme som står tomme. Men i helga er det forhåpentligvis ett bygg som blir fullsatt: Skjervøy Idrettshall.
 
For at dette skrivet ikke skal bli for politisk preget, vil jeg minne om at det er idretten som skal hylles. Det vil med andre ord si glede, sorg, ære, engasjement, stolthet, flauhet, vilje, lojalitet, hat, mot, forventing, skuffelse, jubel, spenning, støy, aggresjon, puls, kjærlighet, irritasjon, spontanitet og mye mer.
Disse ordene danner rammen for alt som skal skje mellom der fire veggene i hallen.
 
Tropp
 
Disse spillerne vil i løpet av helgen befinne seg på gulvet:
 
Morten Nilsen
Vidar Higraff
Stian Kristoffersen
Eirik Danielsen
Reidar Waage
Kim F Johansen (kanskje)
Andreas Jensen
Lennart Waage
Øyvind Nilsen
Melo
Michael Stangnes
Bjørn Danielsen

 

Lørdag klokken 11.00 stiller Skjervøy Futsal klar til kamp - er du klar?