Av Øystein

Etter å ha prøvd lykken i Ull/Kisa fra Jessheim denne våren er det godt å ha Michael Stangnes tilbake på trening på Skjervøy. Stanga fant seg aldri helt til rette sportslig i 2.divisjonsklubben og tok da valget å reise hjem for å ta ny sats.

I Ull/Kisa ble Stanga brukt på sidene i et 4-4-2 system og kom dermed sjelden frem på banen. I SIK har den hurtige angriperen alltid hatt en offensiv rolle og vil også i fremtiden bli vurdert som en kant/spiss. Det er naturlig å bruke en avslutter som Michael fremme på banen!

Hvordan var det å komme hjem Michael?
-Alltid godt å komme hjem igjen når man har vært borte ei stund.

Ser du frem til å kle på dæ SIK-drakten igjen å spille kamp?
-Jepp, glede mæ som en onge til å ta på mæ blått/hvitt igjen og gi gjernet for SIK og prøve å gjøre d hær til en knallsesong!

Ser du frem til å få en litt mer offensiv rolle enn i Ull/Kisa?
- Ja akkurat det som va en del av vurderinga før æ kom hjem, så håpe æ kan få bidradd så offensivt som mulig og kanskje få scort litt mål.

Ka trur du er den største forskjellen på SIK i år kontra i fjor?
- Det trur æ at laget e blidd bedre defensivt og og bedre organsiert, det e mye større konkuranse om plassan og vi har en bred og sterk stall no med dekning på de fleste plasan og alle i stallen kan bidra uten å svekke laget no merkverdig.

Som ung og talentfull, trur du at resten av sesongen kan gjøre at du blir oppdaga av en klubb på høyere nivå?
- Det er ikke noe æ tænke på no. No vil æ bare gjøre det best mulig i SIK, sånn at den fine framgangen klubben har hadd forhåpentligvis fortsette, avslutter Stangnes.

Vi er alle glade for å ha Stanga tilbake og det blir å gøy å se hans kvaliteter på stadion igjen! Michael er ventelig klar til neste fredags kamp mot Fløya i Tromsø.