Av Øystein.

Vi tok føringen spillemessig fra første stund i denne kampen. Bardu skapte få sjanser i første omgang, og vi hadde flere småsjanser før Ronny fikk gå umarkert opp på et frispark fra vår høyre side. Med en fin stuss gikk ballen over keeper og i lengste hjørnet.

Noen minutter senere, over halvveis i første omgang, blir Michael spilt pent fri. Med sin solide hurtighet sprintet han fra Bardu-forsvaret og satte ballen pent til side for keeperen. Etter en flott første omgang kunne vi gå til pause med en trygg 2-0 ledelse.

Som i våroppgjøret snudde kampbildet seg i andre omgang. Bardu kom mer og mer inn i kampen og tok over spillet. I første halvdel av andre omgang viser vår unge keeper Andreas seg som en fremtidig matchvinner for oss. Med flere feberredninger, derav ei dobbeltredning, holdt han Bardu på avstand. Ti minutter før slutt reduserte Tom-Erik Øgård for Bardu og kampen levde for alvor.

Et par minutter senere punkterer Michael kampen med en Stanga spesial. Han blir frispilt på venstre side og trer ballen på sedvanlig vis i lengste hjørnet. Kampen var i praksis punktert. På overtid fastsatte spillende trener for Bardu, Pål Kjetil Walle, resultatet til 3-2.

I den første kampen av høstsesongen varmer tre poeng mest men også den første omgangen er verdt å ta med seg. I et sjeldent fint spillevær fikk mange av spillerne tatt seg helt ut. Allerede onsdag er neste seriekamp, da venter Fløya på bortebane.

Benyttede spillere: Andreas; Lennart, Tore, Ronny, Pål; Kim-F, Svenn, Reidar; Michael, Håkon, Roger.

Innbyttere: Øystein for Håkon, Odd-Arne for Reidar og Ørjan for Michael.

Begge foto: Sissel Evensen