'
- Han har bodd der oppe i sommer! Dette uttalte en SIK'er under gårsdagens internkamp på krøllgresset. Flere av de som regelmessig legger turen innom stadion for å sjekke ståa for nybanen har lagt merke til spesielt én person; Roy Waage. Man skal være varsom med å trekke frem navn ved slike store prosjekter, men her trår man ikke på tynn is med å trekke frem lederen i SIK hovedlaget.

Det er nå klart for å få flyttet de siste massene på banen. Siste finpuss før dekket legges skal skje i uke 32. Da skal en laserhøvel legge riktig profil på banen.

I uke 33 kommer Saltex for å gjøre banen grønn. Aller først skal de legge pad, for deretter å legge dekket. Jobben er beregnet til å ta en drøy uke. Med dette skjemaet skulle banen stå klar i slutten av august. Det ligger dermed an til at en hel del kamper for både aldersbestemt og a-lag kan arrangeres på nytt innbydende gress. Herre min stråhatt som vi gleder oss!

Denne uka er for øvrig kabelgrøftene gjort unna, slik at det er klart for stadionbelysning i neste omgang. Jobben ble gjort i et middelmådig sommervær, som bildet øverst beviser.

Bilde fra tidligere i sommer, under arbeid med graving av dreningsgrøfter.


Maskinførerne har utallige timer dugnad på banen. Torkjell, Lennart og Tommy skal ha heder for sin innsats!