I dag klokken 12.00 spilte jentene seriefinale mot Sykkylven. Kampen den endte 0-0. Dermed vant SIK sin pulje på bedre målforskjell enn Sykkylven. SIK sine keepere har gjort en plettfri turnering så langt, med 3 kamper og null innslupne mål. SIK nett er mektig imponert!
I dagens kamp blei alle 16 spilleran benytta, det love bra i forhold til å holde alle jenten på tå hev, og holde alle "igang". Det hjelper nok også på opplevelsen at alle jentene er med å bidrar.

I neste runde venter et lag som ble nr 2 i sin pulje, laget er klart, og det heter Aksla/Rollon. I skrivende stund herske det litt usikkerhet om hvor disse jentene kommer fra. Men hvis de geografiske kunnskapan til undertegnede er sånn passelig på nett, så er det et lag fra vestlandet. I sin vei til sluttspillet har Aksla/Rollon tapt 1 kamp, og vunnet 2.

Roar Skallbø i sier i SMS til SIK Nett at man ikke kjenner noe til laget man skal møte i sluttspillet. SIK nett vil da føye til at det har man ikke gjort med de andre lagene man har møtt heller, så det treng ikke være en ulempe at man går til noe ukjent.
Kampen spilles i morgen kveld, med avspark klokken 20.30. Vi ønsker jenten lykke til! SIK Nett kommer tilbake med resultata og veien videre når det er klart.

HEIA SIK!!!!