Skjervøy Gutter 12 hadde sikret 2.-plassen før sesongens siste kamp i dag 23. februar, og ville med seier mot Sørreisa vinne serien. Den siste kampen var mot Sørreisa hjemme. Skjervøy gikk på et tap 11-22 forrige helg mot Sørreisa, og laget var derfor spent på om de skulle klare å slå Sørreisa i dagens kamp.

Kampen startet jevnt, og Sørreisa gikk til pause med ledelse 9-7. Andre omgang startet godt for Skjervøy, og laget kom seg raskt ajour i 2. omgang. I siste halvdel av 2. omgang gikk Skjervøy ifra, og det var bare et spørsmål om hvor stor seieren ville bli.

Kampen endte til slutt 16-13 til Skjervøy IK, og laget sikret seg seriemesterskapet etter å ha gått igjennom sesongen med kun ett tap, forrige helg mot Sørreisa.

Skjervøy IK Gutter 12 er dermed seriemestere i Gutter 12, og går også videre til sluttspillet i gutter 12-klassen.

De 2 første lagene i serien kommer til sluttspillet, og Skjervøy sikret sluttspillplass allerede forrige helg, da vi hadde 4 kamper i Indre Troms, mot BOIF, Bardu, Sørreisa og Storsteinnes. Disse 4 kampene endte med 3 seiere, mot BOIF, Bardu og Storsteinnes, og altså ett tap mot dagens motstandere, som er den eneste kampen guttene våre avga poeng i årets serie.

Vi gratulerer guttene og trenerne Ingvild og Åshild med seriemesterskapet, og ønsker lykke til i sluttspillet.