Skjervøy tapte 3-2 i søndagens treningskamp mot Lyngen etter en spennende kamp med både rødt kort, straffer til begge lag og en god del tøffe dueller. SIK gikk ut og tok kommandoen fra start, men di store mulighetene ble det ikke. Skjervøy hadde fullstendig kontroll på kampen og spilte seg flere ganger fint opp fra forsvaret. SIK’ s nye spiller, Melo har for alvor presentert seg for Skjervøys patrioter i Tromsø, der han imponerte stort med fine bevegelser og mange gode presise pasninger. Hver gang han var involvert gikk ballen på få touch og Lyngen sin midtbane var tidvis utspilt i store deler av første omgangen. Et lite “men” er det alltid i en fotball kamp. Skjervøy hadde som sagt ballen mye, men di store sjansene uteble, der undertegnende kun hadde en stor sjanse på blokka etter 45 minutter.
Når SIK ikke fikk ballen i mål måtte det gå galt. Rett før pause får L/K sitt andre hjørnespark i kampen og det ender med nettsus for lyngsværingene, der det selvsagt var Steffen Dreyer som overlistet SIK keeperen. 1-0 og pause.

Andre omgang startet som den først, SIK har ballen mye, men denne ganger skaper di også sjanser og ruller ballen fint opp flere ganger. Michael kommer seg stadig rundt på kanten og får svingt ett par farlige legg uten at det foreløpig gir resultater. Svenn har blant annet et stang skudd etter en retur fra Lyngen keeperen og det lukter utligning i skarphallen, og nettopp Svenn skulle til slutt få ballen i mål. Etter et vakkert Skjervøy angrep der ballen går veldig fort havner kula hos Michael på høyresiden, han legger inn og det er lurer Johansen på bakerste stolpe og det står 1-1.
SIK er nå inne i en god periode, men galt skal det nok en gang gå. Lyngen får tildelt ett straffespark som ikke mange i skarphallen forsto noe av, men straffe ble det etter en god del protester fra Skjervøy spillerne. Straffen går rett i mål og L/K er i føringen igjen.
Noen par minutter etter får Joakim rødt kort etter å ha dradd ned en L/K angriper og fratok han en god scorings mulighet. Skjervøy er redusert til 10 mann, men kjemper ennå bittert for å få utligningen. SIK legger om til tre mann bak og det straffer seg fort. Lyngen kontrer etter et Skjervøy angrep og kampens prestasjon kommer av en ung L/K gutt der han løper fra alt og alle, serverer ballen inn i feltet og en umarkert spiller setter ballen enkelt i mål fra seks meter. 3-1 og kampen virker kjørt.
SIK kjemper videre og blir i det 85 spilleminutt belønnet med straffespark etter at Øyvind Nilsen ble revet ned, straffen setter Michael sikkert i mål og kampen ender 3-2 til L/K.

Mye positivt selv om det ble tap mot rivalene. Den nye rumeneren Melo var Skjervøys beste spiller så lenge kreftene holdt og visste at han har kvaliteter som SIK garantert får bruk for. Positiv var også stopper Joakim som kjempet godt, ga konstruktive beskjeder og gikk foran som et godt eksempel i duellene. Michael viser også at stor formen ikke er langt unna og hadde flere positive bidrag. Nilsen gjorde som vanlig et godt innhopp og er vell snart klar for 45 minutter??? Med Vegard, Truls og en mulig Roger tilbake skal nok Skjervøy sparke godt fra seg når serien starter.

SIK’ s lag: Martin-Andreas, Ronny, Joakim, Øystein-Kim, Melo, Ruben- Michael, Svenn, Hans.