Vi kjørte inn til Reisa me 10 spillere. Etter ei god oppvarming var jentene klare. I dag satset vi på innsats,humør og pasninger. Kampen ble akkurat så tett og jevn som vi forventet. Reisa spilte den fineste fotballen i en periode, mens vi sleit med de gode pasningeene og bevegelsen var ikke gode nok.
Vi tok en tidlig ledelse med Helene S der hun braut høyt i banen og kunne enkelt trille ballen i mål. Reisa og vi skapte ikke de store sjansene,det meste av spillet foregikk på midten. Etter 25 min blåste dommer av 1.omg, men æ fikk hentet inn dommeren og lagleder til motstanderlaget..slik at vi fikk spilt 5 min til. Ikke lenge etter restarten scorte Reisa på en kontring,der vi mister ballen etter en corner. Pause 1-1

I pausen fikk jentene beskjed om å fortsette den gode innsatsen og det gode humøret. Men at pasningsspillet og bevegelsen måtte opp noen hakk..

Spillet blir bedre denne omgangen og vi er det førende laget i store perioder. Men akkurat den siste pasninga og skuddene blir ikke helt presise. Sara står nok en gang en god kamp i mål og har en kjempe redning. 3 min før slutt får Siril tak i ballen og til slutt får Anne M ballen og skyter ballen fint i mål til stor jubel blant spillere,trener og Irene på sidelinja. Etter scoringa har vi god kontroll og 10 sekunder før slutt får Siril ballen på spretten 10 meter fra mål og sender avgårde et fantastisk skudd som fyker i nettet. En super god innsats av jentene. Gøy å spille en kamp som er jevn og spennende fra start til mål.