På en dag der ingen kamper ble arrangert på Skjervøy Stadion valgte mange spillere å kjøre innover for å se Reisa i kamp. Over 20 Skjervøyværinger hadde tatt turen til Reisa for å se kampen mot Fløya i dag. Kampen endte 4-2 til Fløya.

Foran morgendagens kamp mot TIL2 stiller vi uten noen Roger som har eksamen i Kristiandsand. Morten og Svenn er usikre pga tett bryst og forkjølelse. Andreas har tatt en pause fra fotballen og dermed står Martin i mål for første gang i år.

På fredagens formasjonstrening ble to forskjellige formasjoner drillet. Det er uvisst hvordan trener Nilsen ønsker å gå ut fra start. Siden Roger er borte betyr det mest sannsynlig at Tore eller Svenn kommer inn fra start.

På hjemmebane har vi formening om å styre alle kampene i år, også mot TIL2. Vår høyre back, og milsluker - Lennart, spår en tøff kamp. - Men ingenting er umulig, sier han i en kommentar til SIK-nett. Mest sannsynlig møter han den tekniske og raske kanten Håvard Hagen.

Hvordan skal du stoppe Hagen, Lennart?
- Med å ligge tett og være hard i taklingene fra start svarer Waage.

Til denne kampen er også storebror Waage klar. Håkon er på fritur fra hurtigruten og vil kle på seg vår nye pumadrakt for første gang i år.

På bildet i Reisa,bak fra venstre:
Lennart, Tore, Kim, Svenn, Øystein, Ronny
Foran fra venstre:
Øyvind, Reidar, Pål, Martin, Odd-Arne

Takk til den eminente fotografen Bjørn Danielsen.