'

Av Øystein

Mandagen ble brukt til å bygge bro mellom a-laget og guttelaget. Dette for å gi en liten inspirasjon til guttespillerne og også for å gi noen gode råd om trening og treningsmoral. I en liten klubb som SIK er vi svært avhengig av å rekruttere så mange lokale spillere som mulig. Noe vi til nå kan slå oss på brystet av! Ikke mange lag fra så små plasser kan vise til en så stor andel av lokale spillere med et så godt lag.

Først tok vi en joggetur. Den klassiske runden Engnes-Trollet ble snudd, da vi gikk opp til Trollet først. Dette til Jim Thomassens store forskrekkelse. Den gamle midtstopperen springer alltid i "rett rekkefølge" som han sier. Turen ble anført av fjellgeit og løpsmaskin Roar Skallebø. Etter relativt bra tempo opp, ble tempoet roet litt ned siste del av turen. På denne turen fikk vi se at det gror godt i rekkene på Skjervøy. Om guttene fortsetter denne utviklingen vil SIK også i fremtiden bestå av fysiske og solide arbeidsmaur.

Etter trening dro vi hjem og skyllet oss før vi møtte  til et herremåltid på klubbhuset. Maten sto noen av a-guttene for, og det var hamburger som sto på menyen.

Etter maten var inntatt snakket vi litt løst og fast om trening og de viktigste faktorene rundt det å bli en god fotballspiller. Her bidro a-spillerne med sine rutiner og erfaringer, noe som er nyttig lærdom for lærevillige guttespillere. Trenere for guttelaget er begge gamle a-spillere, Jim Thomassen og Dagfinn Thomassen. De kunne konstatere at sammenkomsten hadde vært lærerik og håpet at den kunne bidra til litt økt motivasjon blant sine gutter.

Dette blir oppfulgt med lignende sammenkomst senere denne sesongen. Et trettitalls fotballinteresserte SIK-sjeler kunne mett og fornøyd rusle hjem fra klubbhuset, litt mer fokusert på sin fremtidige fotballfremtid.

Bildet:

Hans Christian, Kjell Henrik og Mikal var på sammenkomsten.