Fornøyd trener

Trener Jim Thomassen var svært godt fornøyd med seier og 3 poeng borte mot Ulfstind. – Vi hadde tenkt å gå ut i kjent 4-3-3 formasjon, men valget ble en 4-4-2 formasjon med Logje og Olsen på topp, sier Thomassen til SIK Nett. Formasjonsendringen til SIK skulle visse seg å gi frukter. Et svekket Ulfstind-lag skulle få problemer med å forsvare seg mot Thomassens gutter. Etter mange flotte innlegg fra kantene var det veteranen Ronny Olsen som kunne heade Skjervøy i ledelsen etter 10 minutter på TUIL Arena. Etter en corner blir Olsen revet ned i feltet, og kampens dommer Martin Minde er konsekvent og dømmer straffespark til SIK. Truls Lee Johansen er sikker som banken og da står det 0-2 på TUIL Arena. I første omgang vartet Skjervøy opp med mange flotte angrep. Den unge midtbanen med Erlend Pedersen, Øyvind Thomassen og Ørjan Skallebø serverte Olsen og Logje pasningene på sølvfat. Bare Logje kom alene med keeper 5 ganger uten å få nettkjenning, Olsen hadde sine muligheter til å pynte på statistikken sin. Etter hvilen var tempoet noe roligere fra begge lag, og det kan virke som om konsentrasjon var litt borte i noen minutter. Ronny Olsen hadde gått ned som stopper i andre omgang da han var litt uheldig innafor egen 16-meter og mistet ballen. Stian Killingberg kunne enkelt plassere ballen bak Skjervøys Joakim Johnsen som spilte sin andre kamp for de blå/hvite.

Nytt straffespark

Skjervøy får corner etter 60 minutter og dommeren dømmer straffespark. Årsaken til straffen er uvisst, men undertegnede tolker dommeren til at det var en ny holding i feltet. Lee Johansen er atter sikker og setter ballen knallhart i mål 1-3 og 3 poeng til SIK. SIK kan ta ferie på en 4. plass med 19 poeng, og med en kamp mindre spilt enn ledende Nordkjosbotn med sine 24 poeng. Kampfakta: SIK: Joakim Johnsen, Steve Thomassen, Nils Michalsen, Steinar Bakke, Lars Petter Henriksen, Erlend Pedersen, Hans Chr. Larsen, Ørjan Skallebø, Truls Lee Johansen, Ronny Olsen og Johan Anders Logje. Benken: Brian K. Stangnes, Steffen Larsen, Christer Eriksen, Øyvind Thomassen, Anders Nilsen Gult kort: Nils Michalsen og Christer Eriksen Dommer: Martin Minde, Stakkevollan