Vi fortsatte vår gode kamprekke med en god lagseier. Vi tok en tidlig ledelse etter at Øyvind Nilsen kom på et godt dribleraid og spilte ballen ut til Hans Christian som scoret sikkert alene med keeper. Resten av omgangen er jevnspilt, men vi går til pause med en følelse av å ha god kontroll på kampen.

Det går ikke lang tid av andre omgang før vi får vårt andre for dagen. Gjennom kampen har vi presset forsvarsrekka til Ulfstind bra og til slutt får vi betalt for det. Truls snapper ballen fra en uoppmerksom Ulfstindspiller og alene med keeper setter han den sikkert i hjørnet. Ikke lenge etter blir Truls slått gjennom i bakrom hvor han får løsnet skudd. Keeper gir retur og der kommer Hans Chr. på returen for å sette ballen i det åpne buret, men akkurat i det han skal sette foten til, blir han taklet og vi får straffe. Øyvind Nilsen setter den sikkert. Ulfstind fikk forøvrig også rødt kort etter straffetaklingen.

Noen minutter senere får vi en ny straffe, denne setter Øyvind også sikkert. Innbytter Bogdan har kommet inn og får løsnet et skudd like utenfor 16-meteren. Skuddet går via en motspiller og rett til Ronny på bakre stolpe hvor han scorer sikkert. Like før slutt slår Hans Chr. en nydelig langpasning og Ronny runder keeper og setter ballen i mål. 6-0 og en god lagseier for SIK. Vi er solide både defensivt og offensivt. Neste kamp er Lokomotiv Tromsø neste lørdag. Vi håper å fortsette den gode trenden.