Skjervøy tapte i går 2-1 mot L/K sine gutter og dermed er cupen over for i år. Kampen startet med en god del dueller, der det er Lyngen som går seirende ut av de fleste. Øystein Skallebø noterte seg for en fin sjanse etter 8 min. Der han fint tar ned ballen etter innlegg fra venstre, men skuddet går dessverre rett over treverket. Etter 12 min. Går L/K opp i 1-0 etter et innlegg fra høyre. Der er den unge Fredrik Johansen på rett plass for Lyngen og setter ballen enkelt i mål.
Resten av omgangen dominerer stort sett lyngsværingene. SIK guttene kommer seg ikke opp i duellene, taper andre baller og henger vell enkelt og greit ikke med. Svenn og Øystein skal ha honnør for å motivere lagkameratene med god prat og trør godt til i duellene, men det blir med det de første 45 min. Det kunne faktisk ha vært en større ledelse til L/K da dommer Inge Jensen blåste av for pause, og 1-0 til de røde!

De siste 45 er langt bedre for SIK. Skjervøy sine gutter tar tak i duellene og viser til tider god angreps fotball, men de store sjansene uteblir. Etter 65 min. går Lyngen opp i 2-0 etter ei solid keepertabbe. Et løst skudd fra venstre sniker seg forbi SIK keeper Martin og nok engang var det unge Fredrik som scoret på Skjervøy. L/K kanten har nå fem mål på to kamper mot Skjervøy. Dette må vi gjøre noe med neste kamp??
Det er på dette tidspunktet Skjervøy endelig våkner. SIK setter mer fart på ballen og klarer etter hvert å komme til halvsjanser. Etter ca. 70 min. reduserer vi med Ronny Olsen, selvsagt etter en dødball der bautaen Olsen er høyest og header inn 2-1. Nå er SIK for alvor med i kampen der det er en to, tre SIK sjanser, men ballen ville ikke inn. Tre minutter på overtid får stopper Tore Skallebø en kjempesjanse, men L/K keeperen redder mesterlig og kampen blåses av rett etterpå.

Surt og tape nok engang mot Lyngen. Skjervøy manglet Kim, Joakim og Truls, der kanskje kaptein Kim er det største savnet. Positiv i denne kampen var Svenn, Øystein og Roger Bjørvik, sistnevnte gjorde ett godt innhopp. Unge Nilsen klarte 45 minutter denne gangen og kommer seg stadig nærmere kampformen. Får satse på at SIK kommer sterkere tilbake.

Sik’s lag: Martin-Andreas, Tore, Ronny, Øyvind N- Vegard, Espen, Ruben- Michael, Svenn, Øystein.

Innbyttere: Roger, Hans, Andreas, Eirik og Øyvind Pedersen.