På en dag der gutsen var fraværende ble resultatet at vi røk ut allerede i 1.kvalikrunde i NM-cupen. 3-2 til Ishavsbyen.

Vi åpnet bra og på vårt tredje hjørnespark slår Roger presist og treffer Kim som fra 3,5m header ballen i mål. Helt fortjent ledelse, som skulle holde til pause. Første omgang får status som godkjent innsatsmessig.

Ishavsbyen setter i andre omgang inn tidligere TUIL-spiller Håvard Ottesen. Den tidligere vingen har spilt mest spiss i Ishavsbyen, og spilte på topp også denne gang. Han markerte seg nok en gang med sine kvaliteter. Ishavsbyen utlignet tidlig i andre omgang, og vi forsto tydeligvis ikke alvoret. Byen putta to mål til i en 20 minuttsperiode der vi var helt fraværende på alle måter.

Etter å ha gjennomført tre bytter ble det mer fres over innsatsen. Men det holdt ikke med Mortens heading i mål, ett minutt på overtid. Kampen endte dermed 3-2 til Ishavsbyen. For å ta med noe positivt så blir vi nok å ta lærdom av denne kampen. Jeg tror neppe vi kommer til å se SIK så tafatte flere ganger i sommer som store deler av denne andre omgangen. Denne gangen stilte vi med en sterk benk, noe som lover godt for fremtiden.