Av Øystein

*Skjervøydagan 2006 ble åpnet onsdag ed sykkelrittet Kågen rundt. A-laget var representert med vår midtbanekriger og friskus Reidar. Siden han hadde tre gule og måtte sone i kampen mot Skarp2 bestemte han seg for å bruke ei uke på å forberede seg til sykkelrittet, som er på drøye 50km. På bildet ser vi Reidar på gode tips hos vår tidligere stopperkjempe Jim Thomassen. Paul deltok også, da på et kortere ritt.

Waage har denne sesongen vist seg som en riktig allsidig herre, han kan også vise til to skirenn i vinter. Verdt å nevne er også at han opptro sammen med Luxus Leverpostei under torsdagens ungdomsshow på Skjervøy. Det har ikke lyktes SIK-nett å få tak i videosnutt fra hendelsen.

Sykkelrittet gik ikke helt etter planen. Etter å ha syklet av 3/4 av rittet og med masse energi igjen så skjedde et uhell. Kjelåsen på sykkelen hans røk, og han måtte skuffet bryte. I en uttalelse sier Reidar at han var klar for å avansere i feltet så det var bittert der og da. Se Reidar i aksjon her.sykkelritt+001.avi , sykkelritt+014.avi

*Broder Håkon er, gledelig for oss, tilbake fa en noe forkortet førstegangstjeneste på Værnes. Etter en tur hos lege og prest fant forsvarets høye menn ut at eldstebror Waage er uskikket til å forsvare kongen og ble dermed sendt hjem som flere av de eldre spillerne på laget med stemplet UD i den røde vernepliktsboka. Daniel som ennå ikke er dimmitert fra militæret er for tiden sykemeldt pga en vond skulder- muligens en kald skulder til forsvaret? Det ryktes at vår gode venn fra Kåfjord ikke var spesielt sjøsterk og at han ble overrasket da det viste seg at bølgene var større i Barentshavet enn over Lyngen med ferga. Uansett bra for oss at begge er klare for kamp. Håkon var svært lett på foten og treffsikker foran kassa i sommer så vi håper han kan vise noe av det utover høsten.

*Webmaster og spiss Øystein er borte i tre uker. Er han skadet? - Ja det skulle tatt seg ut om stålmannen hadde vondt noe sted! Årsaken til fraværet er et arbeidsoppdrag med hammeren i Oslo. Siden studiene var over i vår har Øystein jobbet som snekker hjemme på Skjervøy og nå venter et oppdrag med lange dager og gode penger som han ikke kan si nei til. Han håper å konkurrere om plass på laget til de fire siste kampene.

*Ørjan har vært til og fra denne sesongen, mye grunnet hans arbeidssituasjon. Rørleggerlærlingen som jobber for sin far har vært mye opptatt med jobb og har dermed ikke fått bidra slik vi håpet. Nå har den kraftfulle angriperen skrevet under for Nordreisa og får spille sammen med broder Stian igjen. Et under skal skje om Ørjan klarer å bidra til at Reisa klarer å berge plassen, men han vil i allefall få mer spilletid i nabokommunen enn hjemme for øyeblikket. SIK-nett ønsker Ørjan lykke til og håper han kommer sterkere tilbake i blått og hvitt. SIK-nett vet ikke på stående fot om det er snakk om utleie eller permanent overgang.