Tidlig mål imot har vært en gjenganger i 2011. Denne gangen er det linjemannen som forærer motstanderne et tidlig mål! Etter kun to minutter er to mann i offside, men flagget kommer aldri opp. Eirik er sjanseløs og vi er under med et mål! En ellers god kampleder, Inge Martinussen, er i tvil om han skal overprøve den unge linjemannen men godkjenner scoringen.

Videre er denne omgangen en fryktelig affære der vi ikke henger med i noen ledd. Vi blir rundspilt og det er fullt fortjent med 3-0 til pause, til tross for den tidlige offsidescoringen.

Til andre omgang er vi innstilt på å gi alt for poeng, og vi senker skuldrene siden vi ikke har noe å tape lengre. I starten av omgangen bølger spillet. Etter hvert tilriver vi oss mer og mer overtak, så det er ei fortjent redusering da Hans-Christian spilles gjennom og setter ballen i mål. Etter ca. 70 minutter scorer Bogdan med et flott hodestøt etter en corner. Nå øyner vi muligheten!

I en fase av andre omgang holder Eirik liv i kampen med flere gode redninger, men til slutt klarer han ikke å rette opp for utespillernes slurv. På 4-2 er veien lang til poeng.

Vi reduserer igjen etter at Ronny scorer sitt 22. mål for sesongen, 4-3. Sterkt av stopperen som ble flyttet frem midt i sommer! Ronny blir målfarlig også i 2012!!

Det blir ikke flere scoringer, og vi får tidlig beskjed om at Kvaløya vant, mens Lokomotiv og Ulfstind spilte uavgjort. Dermed klatrer Kvaløya på 2. plass og vi ender på 4. plass. Dette er ei plassering i tråd med forventingene, men når vi er så nære andreplassen er det lov å være litt skuffet.

Vi har denne sesongen spilt omtrent 50% gode omganger. Også i noen av seierene har vi kun levert i en omgang. Sånt sett kan man si at en fjerdeplass er bra. Vi kan også  raskt konkludere med at fokus over 90 minutter hadde gitt flere poeng.

Sesongen er over. og vi tar litt fri før vi retter blikket fremover på ny. Har vi nevnt "Prosjekt SIK 2013"? Følg med i fortsettelsen!

Eirik Danielsen; Christer Eriksen, Nils Michalsen, Øystein Skallebø, Lars-Petter Henriksen; Espen Larsen, Erlend Pedersen, Øyvind Thomassen; Hans-Chr Larsen, Ronny Olsen, Truls Johansen.